aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Απόλλων (επίπεδο)

H πρόοδος του Απόλλωνα τα τελευταία χρόνια είναι εκπληκτική. Και δεν εννοούμε μόνο αγωνιστικά αλλά και σε άλλους τομείς, όπως είναι η οργάνωση και η διοικητική σταθερότητα. Λείπει ένας τίτλος πρωταθλήματος για να δικαιώσει όλη αυτή την προσπάθεια των τελευταίων χρόνων.

Η κατάκτηση του κυπέλλου το 2013, οι δύο συνεχόμενες προκρίσεις στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, η κατάκτηση του κυπέλλου το 2016 και ενδιάμεσα η διεκδίκηση του πρωταθλήματος το 2014 και το 2015, έχουν ανεβάσει επίπεδο τον Απόλλωνα. Η τελευταία φορά που κατέκτησε το πρωτάθλημα ήταν την περίοδο 2005-06.

Έχουν περάσει 11 χρόνια από τότε που με προπονητή τον Μπερντ Στάνγκε και ηγετική φυσιογνωμία στα διοικητικά τον Φρέντι Τζον Πολ, ο Απόλλων είχε κατακτήσει το τρίτο πρωτάθλημα στην ιστορία του. Ακόμη όμως κι αν δεν κατακτήσει τον τίτλο φέτος, εάν λάβει μέρος για πέμπτη συνεχή σεζόν σε ευρωπαϊκή διοργάνωση, που είναι ορατό ενδεχόμενο, δείχνει την αλλαγή επιπέδου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ