aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: «Επιεικώς απαράδεκτες οι δηλώσεις του Ζράντι - Απορρίπτονται στην ολότητα τους»

Απόλλων: «Επιεικώς απαράδεκτες οι δηλώσεις του Ζράντι – Απορρίπτονται στην ολότητα τους»

Πέρασε στην αντεπίθεση ο Απόλλων, μετά τους ισχυρισμούς του Μπασέλ Ζράντι, που έκανε λόγο για απλήρωτο μπόνους και ψέματα της διοίκησης περί πειθαρχικού παραπτώματος.

Οι κυανόλευκοι μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσαν διαψεύδουν τα όσα δήλωσε ο Λιβανέζος, χαρακτηρίζοντας τις δηλώσεις του στη δανέζικη ιστοσελίδα ως επιεικώς απαράδεκτες. «Απορρίπτονται στην ολότητα τους ως αναληθείς ή/και ανακριβείς καθώς δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα», τονίζεται.

Εδώ οι δηλώσεις του Ζράντι: «Πυρά» Ζράντι κατά Απόλλωνα: «Κανένα παράπτωμα, είναι ψέματα – Εκβιάζουν παίκτες»

Η ανακοίνωση του Απόλλωνα:

Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (ΔΗΜΟΣΙΑ) επιθυμεί να τοποθετηθεί με αφορμή τις δηλώσεις του ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Μπασέλ Ζράντι οι οποίες απορρίπτονται στην ολότητα τους ως αναληθείς ή/και ανακριβείς καθώς δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Αρχικά ο ποδοσφαιριστής δεν έχει τιμωρηθεί για οποιοδήποτε πειθαρχικό παράπτωμα, αλλά ενημερώθηκε πως βρίσκεται υπό εξέταση για ενδεχόμενο πειθαρχικό παράπτωμα για τις λεπτομέρειες του οποίου είναι ενήμερος.

Γεγονός που ουδεμία σκοπιμότητα μπορεί να κρύβει αφού το συμβόλαιο του με την ομάδα ολοκληρώνεται σε λίγες ημέρες και πιθανή χρηματική ποινή ένεκα πειθαρχικού παραπτώματος δεν μπορεί να ξεπεράσει ένα μικρό μέρος ενός μηνιαίου μισθού.

Επιπλέον, το μπόνους για την κατάκτηση του πρωταθλήματος έχει καταβληθεί κατά τουλάχιστον 75% και υπολείπεται η τελευταία δόση η οποία είναι προγραμματισμένη να καταβληθεί σε όλους τους ποδοσφαιριστές μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστική περιόδου.

Στον Απόλλωνα Λεμεσού έχουν αγωνιστεί εκατοντάδες ποδοσφαιριστές όλα αυτά τα χρόνια και σε καμία απολύτως περίπτωση δεν έχει τοποθετηθεί ο οποιοσδήποτε με αναφορές περί απειλών και απαράδεκτης συμπεριφοράς είτε κατά των ποδοσφαιριστών είτε κατά εργαζόμενων της ποδοσφαιρικής εταιρείας.

Είναι αξιοθαύμαστο και αξιοπερίεργο αυτό να συμβαίνει για πρώτη φορά από ένα ποδοσφαιριστή ο οποίος παρά την αποκαρδιωτική αγωνιστική του συνεισφορά, στηρίχθηκε ιδιαιτέρως κατά την πολύμηνη απουσία του λόγο των πολύ συχνών τραυματισμών του.

Μάλιστα εστάλη σε κορυφαίο εξειδικευμένο ιατρικό κέντρο αποκατάστασης στην Δανία, το οποίο ήταν επιλογή του ιδίου.

Επίσης στηρίχθηκε και έλαβε ευκαιρίες από όλους ανεξαιρέτως τους προπονητές της τρέχουσας περιόδου, παρά την δική του απαράδεκτη συμπεριφορά και μέτρια απόδοση, χωρίς εν τέλει να δικαιώσει οποιοδήποτε από αυτούς.

Ενδεικτικό της συμπεριφοράς του και της στήριξης της ομάδας είναι και το γεγονός οτί κατά την διάρκεια του βασικού σταδίου προετοιμασίας στην Αυστρία, δέχθηκε επίπληξη για σοβαρό ζήτημα που σε άλλο σύλλογο μπορεί να τον οδηγούσε εκτός ομάδας.

Ο ποδοσφαιριστής διατηρεί συμβόλαιο με τον Απόλλωνα και οι δηλώσεις του είναι επιεικώς απαράδεκτες.

Επιφυλάσσουμε κάθε νόμιμο δικαίωμα της εταιρείας Απόλλων Ποδόσφαιρο Δημόσια Λτδ και ενδεχομένως να επανέλθουμε αν παραστεί ανάγκη να προστατέψουμε τη φήμη μας από κακοήθη και ανακριβή σχόλια όπως αυτά του κ. Ζράντι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ