aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Επιχείρηση - απόκτηση στόπερ

Απόλλων: Επιχείρηση – απόκτηση στόπερ

Στον Απόλλωνα ο μετεγγραφικός σχεδιασμός συνεχίζεται και πλέον όλα περιστρέφονται γύρω από την αμυντική γραμμή. Είναι ειλημμένη η απόφαση από τη διοίκηση και την τεχνική ηγεσία για την απόκτηση δύο κεντρικών αμυντικών, με όλα τα ενδεχόμενα να είναι ανοικτά.

Από το να αποκτηθούν δύο κεντρικοί αμυντικοί που να είναι σε ηλικία για κατάλογο Α μέχρι και να αποκτηθεί ένας έμπειρος αλλά και ένας νεαρός, με το δεύτερο σενάριο να συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες. Είναι δεδομένο πως στον Απόλλωνα θα κινηθούν για δυο κεντρικούς αμυντικούς.

Η περίπτωση του Τάρεκ απασχολεί αλλά ακόμα δεν είναι απόλυτα ξεκάθαρο πως μπορεί να φύγει από την Αμερική και να έρθει στην Κύπρο για λογαριασμό του Απόλλωνα. Εδώ θα πρέπει να σημειώσουμε πως με τον Αμρό Τάρεκ είχε επέλθει οριστική συμφωνία πριν περίπου 20 μέρες αλλά κάποια δεδομένα άλλαξαν στην ομάδα του στη Νέα Υόρκη και η συμφωνία χάλασε.

Τώρα, με πρωτοβουλία του ίδιου του ποδοσφαιριστή, άνοιξε και πάλι ο φάκελος Τάρεκ και θα πρέπει να περιμένουμε μια δυο μέρες μέχρι να ξεκαθαρίσει αν μπορεί η όχι να ολοκληρωθεί η απόκτησή του από τον Απόλλωνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ