aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Έπιασε και... δεν έπιασε την «καλή»

Απόλλων: Έπιασε και… δεν έπιασε την «καλή»

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Δεν έπιασε την «καλή» όπως ήθελε ο Απόλλων, μένοντας στην ισοπαλία, όμως άφησε τουλάχιστον πίσω του καλές εντυπώσεις με τη συνολική εικόνα που παρουσίασε. Ο ένας βαθμός δεν άφησε ευχαριστημένο κανέναν στην πλευρά των κυανόλευκων, καθώς κόλλησαν στους 11 βαθμούς μετά από 9 παιχνίδια, έχοντας μπροστά τους 6 ομάδες. Οι αποστάσεις όμως δεν είναι μεγάλες και με εμφανίσεις, όπως αυτή με τον ΑΠΟΕΛ, οι πιθανότητες να πλησιάσουν τους πρωτοπόρους είναι αυξημένες.

Ο Απόλλων αισθάνεται αδικημένος για δύο λόγους: Α) Είχε ευκαιρίες για να εξασφαλίσει και τους τρεις βαθμούς, όμως η αστοχία και ο Μπέλετς στέρησαν τη νίκη. Β) Τα έχουν με τη διαιτησία του Λούκα Σωτηρίου, εκνευρίστηκαν με τις αποφάσεις του, όπως και τα δύο πέναλτι που τους αρνήθηκε.

Διαβάστε επίσης: Από τα λόγια στην πράξη. Βρίσκει, όμως, συμμάχους;

Οι κυανόλευκοι είχαν καλή παρουσία και πλησίασαν τις εμφανίσεις που ενθουσίαζαν τον κόσμο τους. Φάνηκε όμως μια αδυναμία στο σκοράρισμα, ενώ για μεγάλο διάστημα η παρουσία του Περέιρα ήταν αρνητική. Ο Αργεντίνος για δεύτερο παιχνίδι φάνηκε επηρεασμένος από τη μακρά αποχή του, όμως με τη διακοπή του πρωταθλήματος αναμένεται πως θα βρει τον παλιό καλό εαυτό του. Το πρόβλημα ήταν εμφανές στο σκοράρισμα και στη μεσαία γραμμή, καθώς εκτός του Περέιρα ήταν πίσω και ο Μάρκοβιτς.

Διαβάστε επίσης: «Αυτή η καραμέλα τελείωσε. Έχουμε ατζέντα τα ματς με τον ΑΠΟΕΛ»

Έτρεξαν πολύ οι Κυριάκου-Αγκίρε, ενώ οι Πέδρο-Ενσούε βελτιώθηκαν στην επανάληψη, με τον Απόλλωνα να έχει ισοπεδωτική υπεροχή στο τελευταίο 15λεπτο, όταν στον αγώνα πέρασαν οι Σελάγια, Καρ. Έβαλε πίεση από τα δεξιά και με τον Γιαννιώτα, δείχνοντας πως ήταν θέμα χρόνου να σκοράρει.

Ο Απόλλων δεν κέρδισε το παιχνίδι, αλλά το πρωτάθλημα έχει αρκετό δρόμο και οι ευκαιρίες είναι στα πόδια των ποδοσφαιριστών του. Η εμφάνιση  στέλνει μηνύματα, πως είναι θέμα χρόνου να έλθουν καλύτερες μέρες. Η διακοπή μάλλον καλό θα κάνει στην ομάδα του Αυγουστή, η οποία με την επανέναρξη θα αντιμετωπίσει στη Λευκωσία (Δευτέρα 25/11) τη Δόξα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ