aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Επέστησε την προσοχή των παικτών του…

Απόλλων: Επέστησε την προσοχή των παικτών του…

Σκόραρε δις στο δεύτερο μέρος, καταβάλλοντας εν τέλει με ευκολία την αντίσταση της Πάφος FC και του Ολυμπιακού, ισάριθμες φορές με 2-0. Στην αμέσως επόμενη στροφή, προσπέρασε με συνοπτικές διαδικασίες την αντίσταση της Δόξας με 3-0. Ο Απόλλων, δηλαδή, πήγαινε από το καλό στο καλύτερο πριν από τη διακοπή του πρωταθλήματος, αναρριχήθηκε εκ νέου στην κορυφή μετά από πέντε διαδοχικές αγωνιστικές, ανοίγοντας αυτομάτως τους ορίζοντες προοπτικής.

Εννοείται πως ο Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ ενόψει του ματς με την ΠΑΕΕΚ, θέλει να δει τους ποδοσφαιριστές να ξεκινούν από εκεί που σταμάτησαν πριν από δύο εβδομάδες και όχι, να χάσουν τον προσανατολισμό τους. Κάτι που καταγράφηκε παρεμπιπτόντως στην αμέσως προηγούμενη διακοπή των επίσημων υποχρεώσεων, όταν απέναντι στην Ομόνοια ηττήθηκε με 0-1.
Ο Γερμανός προπονητής του Απόλλωνα παίρνει τα μέτρα του, λοιπόν, επισημαίνοντας στους ποδοσφαιριστές πως ο μεθαυριανός αγώνας είναι εξίσου απαιτητικός με αυτούς προηγήθηκαν, ότι σε καμία περίπτωση δεν σηκώνει υποτίμηση και πως, μόνο καταβάλλοντας τη μέγιστη προσπάθεια θα φτάσουν στο ζητούμενο.

Μία νίκη που ενδεχομένως να τους αποσπάσει στην πρώτη θέση αφού ΑΕΚ και Άρης, ομάδες που ακολουθούν, έχουν σαφώς πιο δύσκολα παιχνίδια απέναντι σε ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια, αντίστοιχα. Να μην ξεχνάμε, εξάλλου, ότι ο Απόλλων την επόμενη αγωνιστική μετρά δυνάμεις με την Ανόρθωση και θέλει να πάει έτσι, υπό τις καλύτερες προϋποθέσεις στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ