aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Επενδύουν πολλά και… εισπράττουν

Απόλλων: Επενδύουν πολλά και… εισπράττουν

Στον Απόλλωνα τα τελευταία χρόνια επενδύουν πολλά στη θέση του τερματοφύλακα. Αλεξάνταρ Γιοβάνοβιτς, Δημήτρης Δημητρίου και Πέταρ Ντουρίν αποτελούν την τριάδα στη συγκεκριμένη θέση. Η ομάδα της Λεμεσού κατάφερε να κρατήσει ανέπαφη την εστία της μετά από τρία ματς και ήταν ένα από τα πλέον σημαντικά στοιχεία που κρατά ο Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ. Πόσο μάλλον όταν ο τερματοφύλακας είναι ο ΜVP του αγώνα, όπως έγινε με τον Γιοβάνοβιτς απέναντι στην Ομόνοια.

Είναι χαρακτηριστικό πως μετά την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Εθνικό Άχνας, στις αρχές Δεκεμβρίου, οι κυανόλευκοι δεν είχαν καταφέρει να κρατήσουν το μηδέν παθητικό και μοιραία αυτό μέτρησε στα ανεπιτυχή αποτελέσματα. Στον αγώνα που ακολουθεί, με αντίπαλο την Πάφος FC, πιστεύεται ότι η αμυντική συμπεριφορά της λεμεσιανής ομάδας θα είναι αυτή που θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό και τον νικητή της αναμέτρησης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ