aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Έντονα ενοχλημένοι με τον Τορναρίτη

Απόλλων: Έντονα ενοχλημένοι με τον Τορναρίτη

Αλγεινή εντύπωση προκαλεί στον Απόλλωνα ο τρόπος με τον οποίο ο Χριστόφορος Τορναρίτης συμπεριφέρεται στην ομάδα της Λεμεσού. Η φραστική επίθεση του υπεύθυνου στο ποδοσφαιρικό τμήμα των μαυροπρασίνων στον Απόλλωνα, αλλά και στον πρόεδρο Νίκο Κίρζη, όπως υποστηρίζουν, έχει ξεπεράσει κάθε όριο. Στον Απόλλωνα, όπως μαθαίνουμε, είναι έντονα ενοχλημένοι, ωστόσο δεν έχουν καμιά διάθεση να μπουν σε αντιπαράθεση με τον Τορναρίτη.

Όπως λένε, πάντοτε, ο Τορναρίτης δεν είναι μόνο στις δημόσιες τοποθετήσεις που ξεφεύγει, αλλά και στην τηλεδιάσκεψη χρησιμοποίησε απρεπείς χαρακτηρισμούς για τον Νίκο Κίρζη, αναγκάζοντάς τον να αποχωρήσει από τη συζήτηση κατά την οποία οι πρόεδροι των ομάδων αντάλλαζαν απόψεις για σοβαρά θέματα που άπτονται της εύρυθμης λειτουργίας του ποδοσφαίρου μας.

Οι κυανόλευκοι αυτό που ήθελαν να κάνουν και το κατάφεραν, ήταν να φέρουν έναν τεχνικό που επιτέλεσε πολύ καλή δουλειά στον Ολυμπιακό και έχει αρκετά καλή γνώση της κυπριακής ποδοσφαιρικής πραγματικότητας, αποφεύγοντας λάθη της περσινής σεζόν… τύπου Ιβάν Βουκομάνοβιτς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ