aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Ενισχυμένος για την υπέρβαση

Απόλλων: Ενισχυμένος για την υπέρβαση

Ο Γερμανός προπονητής ενημερώνεται καθημερινώς για την κατάσταση των Χάρη Μαυρία και Ντόναλντ Γκεριέ, οι οποίοι έχουν πιθανότητες για να ενισχύσουν το πλάνο του. Δύο μονάδες που μπορούν να δώσουν νέα πνοή στα άκρα, συμβάλλοντας στην καλή αμυντική και επιθετική λειτουργία.

Επίσης, ο Ίλιαν Ίλιεφ θα βρίσκεται στην αποστολή και αναλόγως της κατάστασης του τελευταίου μετεγγραφικού αποκτήματος του Απόλλωνα, θα κριθεί κατά πόσον θα συμπεριληφθεί στο αρχικό σχήμα. Πρόκειται για παίκτη που στην ομάδα της Λεμεσού εκτιμούν πως θα μπορεί να κάνει τη διαφορά στην επίθεση.

Εννοείται ότι μεσοεπιθετικά καλείται ο Τσόρνιγκερ να βρει τον τρόπο ώστε να κάνει πιο λειτουργικό το σύνολο και ως εκ τούτου, περιμένει για να διαπιστώσει κατά πόσον ο Ραντζέλο Γιάνγκα θα μπορεί να δώσει λύσεις στο επικείμενο ματς τουλάχιστον ως αλλαγή. Η κατάσταση του Ολλανδού στράικερ αξιολογείται και μέχρι αύριο θα ληφθούν οι αποφάσεις.

Στη γραμμή κρούσης, πάντως, θα βρίσκεται ο Μπακαλί Νταμπό που είχε αγωνισθεί ως αλλαγή στο «ΑΕΚ Αρένα» και προσέδωσε… φρεσκάδα στον Απόλλωνα. Υπενθυμίζουμε πως εάν η ομάδα της Λεμεσού αποκλείσει τη Ζίλινα, θα αντιμετωπίσει στον επόμενο γύρο τη νικήτρια του αγώνα Χάιντουκ Σπλιτ Κροατίας – Τομπόλ Καζακστάν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ