aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Ένας Ντιγκινί από τα παλιά

Απόλλων: Ένας Ντιγκινί από τα παλιά

Δικαιολογημένα τα φώτα έπεσαν στον Ιωάννη Πίττα με τα δύο γκολ που πέτυχε, με τον διεθνή επιθετικό να πλησιάζει ακόμα περισσότερο την κορυφή στον πίνακα των σκόρερ (-1 από τον Ζάιρο). Δικαιολογημένα κέρδισε το χειροκρότημα ο Αμρ Ουάρντα με τη μία ασίστ και το ένα γκολ, αν και στο τέλος τα… χάλασε με την άσεμνη χειρονομία προς τους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ. Δικαιολογημένα αποθεώθηκε ο Χάμπος Κυριάκου, από τα πόδια του οποίου ξεκίνησαν οι φάσεις που έφεραν το πρώτο και τρίτο τέρμα.

Ωστόσο, αυτός που έκλεψε την παράσταση με την απόδοσή του στην προχθεσινή άκρως σημαντική νίκη του Απόλλωνα, δεν είναι άλλος από τον Νικολά Ντιγκινί. Ο Γάλλος άσος, έδωσε στο πιάτο από ένα γκολ στους Πίττα και Ουάρντα σε καθοριστικά σημεία του 90λεπτου, συμβάλλοντας τα μέγιστα ώστε η ομάδα του να πετύχει την έκτη νίκη στα πλέι οφ και δεύτερη διαδοχική επί των γαλαζοκιτρίνων, μένοντας αυτομάτως ζωντανή στο κυνήγι εξασφάλισης εισιτηρίου για το Κόνφερενς Λιγκ της νέας περιόδου.

Ο Ντιγκινί, δικαίωσε τον προπονητή που τον επέλεξε να αρχίσει το ματς. Κόντρα στις προβλέψεις των προηγούμενων ημερών, ο Αντόνε έδωσε φανέλα βασικού για πρώτη φορά μετά από δύο μήνες στον 34χρονο, ο οποίος αποτέλεσε τον άμεσο υποστηρικτή του προωθημένου Πίττα. Πότε από τα πλάγια και από τον άξονα, η αλήθεια είναι πως ταλαιπώρησε την αμυντική διάταξη του ΑΠΟΕΛ, θυμίζοντας τον ποδοσφαιριστή που αποτελούσε σημείο αναφοράς στο παιχνίδι του Απόλλωνα την πρώτη σεζόν. Η προχθεσινή ήταν δίχως αμφιβολία η καλύτερη φετινή εμφάνιση του Ντιγκινί, με τον Γάλλο να βγάζει μπόλικα τρεξίματα στον αγωνιστικό χώρο, δίνοντας υπερπολύτιμες βοήθειες και στην άμυνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ