aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Έμεινε Κύπρο και υπάρχει λόγος…

Απόλλων: Έμεινε Κύπρο και υπάρχει λόγος…

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Προς το παρόν έχουν προστεθεί στο ρόστερ του Απόλλωνα οι Μολ, Αγκίρε, Μπεσάτ και Βολοντίνεν, όμως σύντομα έπονται νέες ανακοινώσεις. Ίσως μάλιστα και εντός του Σαββατοκύριακου. Αυτός άλλωστε είναι ο λόγος που δεν ακολούθησε την αποστολή στην Αυστρία ο Πέτρος Κονναφής (στην Κύπρο έμεινε και ο έφορος ποδοσφαίρου Μιχάλης Φανής).

Ο τεχνικός διευθυντής των κυανόλευκων χειρίζεται κάποιες καλές περιπτώσεις, οι οποίες θα καταστήσουν πιο αξιόμαχο τον Απόλλωνα της νέας περιόδου. Οι δύο βασικές προτεραιότητες της τεχνικής ηγεσίας, είναι η απόκτηση σέντερ φορ και σέντερ μπακ. Κυρίως σε αυτές τις θέσεις θέλουν να ενισχυθούν οι κυανόλευκοι, καλύπτοντας το κενό του Βαλεντίν Ρομπέρζ και του Άντον Μάγκλιτσα, που αποχώρησε τον περασμένο Φεβρουάριο. Οι απώλειές τους θεωρούνται σημαντικές και θα γίνει κίνηση στις θέσεις τους, ενώ θα αποκτηθεί και μέσος.

Επίσης, γίνεται προσπάθεια μείωσης του μέσου όρου ηλικίας, καθώς παρά την επιστροφή των νεαρών Σπόλιαριτς, Πίττας και Καρώ, παραμένει ψηλός. Γι’ αυτό αναζητούνται (και) νεαροί ποδοσφαιριστές

Στη μεσαία γραμμή ειδικά επιβάλλεται να προστεθούν και άλλες επιλογές, καθώς έχουν ρίξει στις πλάτες τους άλλον ένα χρόνο οι Σατσέτι, Παπουλής και Περέιρα. Η τεχνική ηγεσία μπορεί φυσικά να στηρίξει πολλά στον Ματίας Σπόλιαριτς, ο οποίος στον ένα χρόνο παραμονής του στην Αλκή ανέδειξε το πληθωρικό του ταλέντο και μπορεί να πάρει θέση βασικού και να βοηθήσει τον Απόλλωνα να υλοποιήσει τους μεγάλους του στόχους.

Οι κυανόλευκοι έχουν ψηλά τον πήχη και στη νέα σεζόν, γι’ αυτό και θέλουν να παρουσιαστούν πιο δυνατοί, ώστε να καταφέρουν και πάλι να προκριθούν τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, να διεκδικήσουν με καλύτερες πιθανότητες την κατάκτηση του πρωταθλήματος και του κυπέλλου και να ξαναφέρουν πίσω στο γήπεδο τον κόσμο. Η παραμονή στην Αυστρία, στο Μπαντ Χαλ, για ένα περίπου δεκαήμερο θα βοηθήσει τους κυανόλευκους  να παρουσιαστούν πανέτοιμοι στα δύο παιχνίδια με τη Ζαλγκίρις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ