aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Έλαβε τα μηνύματα της ΑΕΛ, χωρίς να τρομάζει

Απόλλων: Έλαβε τα μηνύματα της ΑΕΛ, χωρίς να τρομάζει

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Τη δεύτερη νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια με τον Γιάννη Πετράκη στον πάγκο στοχεύει ο Απόλλων στο σημερινό ντέρμπι με την ΑΕΛ. Οι κυανόλευκοι παρουσιάζονται αποφασισμένοι και πεισμωμένοι ώστε να καρπωθούν τους τρεις βαθμούς, ανανεώνοντας αυτομάτως την παραμονή στην κορυφή της βαθμολογίας. Ο Ελλαδίτης προπονητής έχει προετοιμάσει τους ποδοσφαιριστές του για γερή μάχη στο Τσίρειο, δίνοντας παραλλήλως τις κατευθυντήρες γραμμές ώστε να πανηγυρίσουν την όγδοη νίκη στο τρέχον πρωτάθλημα.

Η σημερινή αντίπαλος προέρχεται από δύο νίκες και μάλιστα σε πολύ ζόρικα παιχνίδια (Ανόρθωση πρωτάθλημα, ΑΕΚ κύπελλο), κάτι που προφανώς δεικνύει τη δυναμική της. Στον Απόλλωνα, εννοείται πως λαμβάνουν τα μηνύματα που στέλνει η ΑΕΛ, χωρίς ωστόσο να… τρομάζουν. Διαθέτουν ποιοτικό έμψυχο δυναμικό που σκοράρει «κατά ριπάς» από την αρχή του μαραθωνίου απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο, κάτι που προσδοκούν ότι θα γίνει άλλη μία φορά.

Ο Ελλαδίτης προπονητής ενημερώθηκε χθες για την κατάσταση του Ντιέγκο Αγκίρε και αποφάσισε αναλόγως. Εάν δεν τον συμπεριλάβει στις αρχικές επιλογές για το αρχικό σχήμα, είτε θα προτιμήσει στο αριστερό άκρο τον Βασιλείου είτε θα πάει με τριάδα στόπερ, αποτελούμενη από τους Βαλεντίν Ρομπέρζ, Έκτορ Γιούστε, Ατίλα Σάλαϊ.

Αμφίβολη είναι και η παρουσία του Ζοάο Πέδρο. Σε περίπτωση που ο Πορτογάλος δεν δηλώσει «παρών», τότε ο Ανδρέας Φιλιώτης θα καλύψει το κενό του. Στη μεσαία γραμμή, το πιθανότερο σενάριο είναι να δούμε το δίδυμο Εστεβάν Σατσέτι – Τζιόρτζε Ντένιτς και στις πτέρυγες τους Ιωάννη Πίττα, Γιάννη Γιαννιώτα. Στη γραμμή κρούσης, τον Νικολά Ντιγκινί θα πλαισιώνει ένας εκ των Τσάρλισον Μπένσοπ, Μπακαλί Νταμπό.

Υπενθυμίζουμε πως οι Φάνος Κατελάρης, Ντάνιελ Λάρσον είναι τραυματίες, ενώ ο Ατίλα Σάλαϊ θα εκτίσει την ποινή του (συμπλήρωσε 3 κίτρινες) στο επόμενο παιχνίδι με το Παραλίμνι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ