aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Έκανε θόρυβο με την πρώτη

Απόλλων: Έκανε θόρυβο με την πρώτη

Τα χαμόγελα επέστρεψαν στον Απόλλωνα μετά τη νίκη επί της Πάφου αλλά και για την απόδοση που είχε στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Τσόρνιγκερ είδε την ομάδα του στο πρώτο 45λεπτο να μην έχει την απόδοση που θα ήθελε. Δεν ήταν δημιουργική και παρουσίασε κενά στην μεσοαμυντική γραμμή, τα οποία έδιναν το δικαίωμα στην Πάφο να απειλήσει. Ο Γερμανός τεχνικός, στο δεύτερο ημίχρονο διόρθωσε τις όποιες αδυναμίες παρουσιάστηκαν προηγουμένως και η ομάδα του έγινε πιο απειλητική αλλά και ουσιαστική. Το γρήγορο γκολ του Πίττα στο δεύτερο ημίχρονο, έπαιξε σημαντικό ρολό στην εξέλιξη του αγώνα ώστε ο Απόλλων να φθάσει στη νίκη.

Αυτός που ξεχώρισε στην αναμέτρηση του Τσιρείου, με την ταχύτητα του αλλά και τη διεισδυτικότητά του ήταν ο Χρίστος Αλμπάνης, ο οποίος στην πρώτη φορά που βρέθηκε στο αρχικό σχήμα φρόντισε να κάνει αισθητή την παρουσία του πετυχαίνοντας το δεύτερο γκολ. Ο Ελλαδίτης, που είναι δανεικός από την ΑΕΚ Αθηνών, μιλώντας στην εκπομπή της Cytavision «Goal N Roll», είπε: «Νιώθω ιδιαίτερα ικανοποιημένος από το πρώτο γκολ που πέτυχα αλλά πολύ περισσότερο που κατάφερα να βοηθήσω την ομάδα μου να κερδίσει τον αγώνα».

Και συνέχισε: «Ήταν μια δύσκολη περίοδος μετά τους δύο χαμένους αγώνες με την ΑΕΚ και την Ομόνοια. Ευτυχώς καταφέραμε να επανέλθουμε στα νικηφόρα αποτελέσματα και πλέον έτσι θέλουμε να συνεχίσουμε». Αναφερόμενος στον προπονητή του, σχολίασε: «Ο Τσόρνιγκερ είναι αξιόλογος προπονητής με ισχυρή προσωπικότητα, είναι πολύ πειθαρχημένος και θέλει να ακολουθούν όλοι το πλάνο του. Είναι αξιοκρατικός και δίκαιος άνθρωπος, αυτή την εντύπωση σχημάτισα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ