aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Εισέρχεται σε καυτή τετράδα

Απόλλων: Εισέρχεται σε καυτή τετράδα

Αφού «καθάρισε» τους Εθνικό (4-2) και Άρη (1-0), ο Απόλλων εισέρχεται απόψε σε καυτή σειρά από τέσσερα ντέρμπι. Θα υποδεχτεί τον ΑΠΟΕΛ στο Τσίρειο (19:00, Cytavision 1) και θέλει να κάνει το τρία στα τρία απέναντι στον πρώτο ανταγωνιστή που θα βρει στον δρόμο του. Ενδεχόμενο που θα του δώσει ψυχολογική ένεση για τη δύσκολη συνέχεια (ΑΕΛ, ΑΕΚ/Τσίρειο, Ομόνοια/ΓΣΠ).

Αν ρωτήσει βεβαίως κάποιος τους κυανόλευκους της Λεμεσού θα απαντήσουν πως δεν κοιτάζουν τίποτα περισσότερο από το σημερινό παιχνίδι. Ούτε τους νοιάζει το γεγονός ότι περισσότερο στριμωγμένη θα είναι η ομάδα της Λευκωσίας, που ηττήθηκε και στις δύο προηγούμενες αγωνιστικές.

Έχουν τους δικούς τους λόγους να θέλουν πολύ τους τρεις βαθμούς και θα κάνουν τα πάντα για να αξιοποιήσουν στο έπακρον την έδρα τους.

Άλλωστε, έστω και αν προηγήθηκαν δύο νίκες, η ενδεχόμενη επιτυχία στο πρώτο ντέρμπι της σεζόν θα ανατρέψει για τα καλά το κύμα αμφισβήτησης, που εμφανίστηκε μετά τον αποκλεισμό από τη Ζίλινα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ