aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Είναι πολλά τα ζητούμενα

Απόλλων: Είναι πολλά τα ζητούμενα

Άλλο ένα τεστ και, μάλιστα, με υψηλό βαθμό δυσκολίας αποτελεί για τον Απόλλωνα το αυριανό εκτός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τον ανεβασμένο Ολυμπιακό.

Οι κυανόλευκοι «καίγονται» για τη νίκη ώστε να διατηρηθούν κοντά στην κορυφή και να εκμεταλλευτούν τις όποιες απώλειες βαθμών προκύψουν από τις υπόλοιπες ομάδες που βρίσκονται στα ψηλά δώματα της βαθμολογίας ή που προσπαθούν να ανέβουν στα πρώτα σκαλοπάτια.

Παράλληλα, ο Τσόρνιγκερ θέλει να δει την ομάδα του να σκοράρει στο ΓΣΠ καθώς υπενθυμίζουμε πως στο προηγούμενο παιχνίδι που έδωσε στο στάδιο της πρωτεύουσας, κόντρα στην Ομόνοια, δεν κατάφερε να πετύχει γκολ. Επίσης, ο Γερμανός κόουτς δεν είναι και τόσο ευχαριστημένος από την αμυντική λειτουργία του συνόλου. Έχει δεχθεί αρκετά γκολ ο Απόλλωνας και, πλέον, ζητείται άμεση αντίδραση. Ποτέ δεν έχει καταφέρει να κρατήσει απαραβίαστη την εστία σε δυο συνεχόμενα παιχνίδια στη φετινή σεζόν, κάτι που λέει πολλά.

Στο αυριανό ματς, λοιπόν, αποτελεί μεγάλο στοίχημα η διατήρηση του μηδέν παθητικού απέναντι σε έναν επικίνδυνο αντίπαλο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ