aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Είναι διπλή η δοκιμασία κόντρα στην Ομόνοια

Απόλλων: Είναι διπλή η δοκιμασία κόντρα στην Ομόνοια

Τόσο για τον Τσόρνιγκερ όσο και για τους ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα, το μεθαυριανό ντέρμπι με την Ομόνοια αποτελεί μεγάλο στοίχημα, μετρώντας δυνάμεις απέναντι σε μία δυνατή αντίπαλο στην έδρα της.

Επίσης θα είναι μια δοκιμασία να βγάλει άμεσα αντίδραση αφού ο Απόλλων προέρχεται από τη βαριά εντός έδρας ήττα από την ΑΕΚ. Αξιοσημείωτο είναι και το γεγονός ότι το τελευταίο εκτός έδρας παιχνίδι που έδωσε ο Απόλλων για το πρωτάθλημα ήταν και πάλι με την Ομόνοια στην περσινή περίοδο, στις 10 Μαΐου 2021, και το αποτέλεσμα ήταν ισόπαλο 1-1.

Η φιλοσοφία του Τσόρνιγκερ, με την οποία θα αντιμετωπίζει τέτοιου είδους αγώνες εκτός έδρας, θα διαφανεί την Κυριακή με αντίπαλο την Ομόνοια. Δεν μπορεί να γίνει πρόβλεψη για τον τακτικό σχεδιασμό με τον οποίο θα παρατάξει την ομάδα του. Αυτό που περιμένουν όλοι, από τον πρόεδρο μέχρι και τον τελευταίο οπαδό, είναι να δουν αντίδραση από τους παίκτες μετά την πρώτη ήττα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ