aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Έγινε ακόμα πιο επιτακτική η ανάγκη

Απόλλων: Έγινε ακόμα πιο επιτακτική η ανάγκη

Μετά τον Ρομπέρζ άλλος ένας σημαντικός αμυντικός του Απόλλωνα μένει εκτός προπονήσεων για σημαντικό χρονικό διάστημα. Ο λόγος για τον Ντονάλντ Γκεριέ, ο όποιος λόγω μυϊκής κάκωσης στον τετρακέφαλο θα χάσει σίγουρα τα παιχνίδια με την Ζίλινα για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ.

Ο αριστερός ακραίος αμυντικός, που ξεχώρισε στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά, θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για ένα διάστημα λίγο περισσότερο από 15 ημέρες. Εξέλιξη που καταδεικνύει πως, θα είναι πολύ δύσκολο να είναι στην διάθεση του Τσόρνιγκερ για τα δυο πρώτα ευρωπαϊκά ραντεβού με την Ζιλινα.

Ο Γερμανός τεχνικός δεν ήθελε με τίποτε να δει άλλο ένα βασικό γρανάζι της ομάδας να μένει εκτός, αλλά η ατυχία χτύπησε και πάλι την πόρτα του Απόλλωνα. Μετά τον Βαλεντίν Ρομπέρζ, ο οποίος θα μείνει μακριά από την αγωνιστική δράση για περίπου ένα δίμηνο, χάνει και τον αριστερό ακραίο αμυντικό από την Αιτή για διάστημα τριών εβδομάδων. Ο Αμίν Χαμάς θα είναι ο αντικαταστάτης του.

Στον Απόλλωνα ξέρουν καλά πως ο χρόνος στην κλεψύδρας λιγοστεύει και θα πρέπει να βρεθεί κεντρικός αμυντικός, ο οποίος αν χρειαστεί να είναι ακόμα και στην αποστολή του αγώνα με την Ζίλινα. Ακόμα και να αγωνιστεί, μετά και τον τραυματισμό του Γκεριέ. Ο τελευταίος μπορούσε να ήταν λύση δίπλα από τον Ουέλιγκτον στο κέντρο της άμυνας, με τον Χαμάς να καλύπτει το αριστερά άκρο. Η ανάγκη για εξεύρεση κεντρικού αμυντικού γίνεται σαφώς πιο επιτακτική.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ