aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: «Έφοδος» Κίρζη στο Κολόσσι

Απόλλων: «Έφοδος» Κίρζη στο Κολόσσι

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Νίκη αύριο επί της ΑΕΛ θα είναι γιατρικό για τον Απόλλωνα. το έχουν πολύ ανάγκη και γι΄αυτό έχουν πάρει ζεστά το ματς. Το κέρδος θα είναι μεγαλύτερο από τους τρεις βαθμούς, γι’ αυτό και η προετοιμασία των κυανόλευκων συνεχίστηκε με κάθε επιμέλεια τις προηγούμενες μέρες.

Διαβάστε επίσης: Απόλλων: Κόουτς, ζητείται αντίδραση και άμεσα…

Στο Κολόσσι θα βρεθεί σήμερα και ο πρόεδρος Νίκος Κίρζης σε μια προσπάθεια εμψύχωσης των ποδοσφαιριστών. Το πρωτάθλημα είναι στην αρχή του και ο Απόλλων δεν θέλει να ξεφύγει με τίποτε από τους στόχους του. Επιτυχία θα σημαίνει και άμεση ανάκαμψη όλων των δυνάμεων. Οι ποδοσφαιριστές έχουν ανάγκη της νίκης, όπως ανάγκη έχουν και της συμπαράστασης των οπαδών τους. Οι μέχρι στιγμής ενδείξεις, είναι πως ο κόσμος θα βρεθεί στο πλευρό της ομάδας του αύριο. Το παρατεταμένο ζεστό χειροκρότημα είναι σίγουρο πως θα δημιουργήσει καλύτερες συνθήκες σε ένα παιχνίδι, που δεν είναι τελικός, όμως θα σημαίνει πολλά αν είναι νικηφόρο για τον Απόλλωνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ