aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Ευκαιρία για δοκιμές

Απόλλων: Ευκαιρία για δοκιμές

Μπορεί να απουσιάζουν αρκετοί παίκτες από το Κολόσσι, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως ο Κωνσταντίνος Μακρίδης δεν δουλεύει σε αρκετούς τομείς που χρήζουν βελτίωσης, περνώντας παραλλήλως τη δική του φιλοσοφία.

Ο νέος τεχνικός του Απόλλωνα, μάλιστα, θα έχει την ευκαιρία στο σημερινό φιλικό με αντίπαλο τον Άρη που αρχίζει στις 11 π.μ., να δοκιμάσει και διαφορετικά σχήματα, αντλώντας συμπεράσματα ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Οι παίκτες που λείπουν φτάνουν στους 10, με κάποιους εξ αυτών να είναι βασικοί. Ωστόσο, ο προπονητής θα έχει την ευκαιρία να δει και παίκτες που ήταν τραυματίες μέχρι προσφάτως, όπως οι Φιλιώτης και Πεϊμπέρνς, την ίδια ώρα που θα ρίξει στη μάχη και αυτούς που δεν κατέγραψαν πολλά λεπτά συμμετοχής στα τελευταία παιχνίδια. Θέλει να τους έχει όλους έτοιμους με την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

«Κλειδί» για τη μετέπειτα πορεία χαρακτηρίζεται εξάλλου το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Αν καταφέρει ο Απόλλων να φύγει από την έδρα των κιτρινοπράσινων με τους τρεις βαθμούς της νίκης θα αποκτήσει μεγάλη δυναμική.

Όσον αφορά στα ελληνικά δημοσιεύματα για φιλικό του Απόλλωνα με τον Παναθηναϊκό που θα βρεθεί στην Κύπρο για 10ήμερη προετοιμασία, σύμφωνα με πληροφορίες δεν ισχύουν. Το πρόγραμμα αυτό το διάστημα για τον Απόλλωνα είναι ήδη βεβαρημένο αφού έρχονται μαζεμένα ματς. Μέχρι τη διακοπή των Χριστουγέννων οι κυανόλευκοι θα αντιμετωπίσουν κατά σειρά τις ΑΕΚ (εκτός), ΑΕΛ, Παραλίμνι (εκτός), Δόξα (εντός) και Ομόνοια (εκτός). Οπότε, ένα ακόμα παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, θα επιβάρυνε ακόμα περισσότερο το απαιτητικό πρόγραμμα των περσινών πρωταθλητών.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί πως διαιτητής στο σημερινό φιλικό θα είναι ο Θωμάς Χατζηβασιλείου και βοηθοί οι Χαράλαμπος Γεωργίου, Ανδρέας Π. Ανδρέου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ