aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Ευχάριστα νέα για Τσόρνιγκερ ενόψει ΑΕΛ

Απόλλων: Ευχάριστα νέα για Τσόρνιγκερ ενόψει ΑΕΛ

Τα προβλήματα που έχει να διαχειριστεί ο Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ είναι πάρα πολλά. Σε σημείο που ίσως και να… ξέρει από τώρα την ενδεκάδα για την αναμέτρηση της Πέμπτης (10/2) με την ΑΕΛ. Οι τραυματίες λίγο πολύ είναι γνωστοί.

Ο τεχνικός της λεμεσιανής ομάδας δεν μπορεί να υπολογίζει τους Νταμπό, Αλεσάμι, Βουκάσιν Γιοβάνοβιτς, Κατελάρη, Ζράντι και Μαλεκκίδη, ενώ οι Νογιόκ, Ογκέντα, Αυλωνίτης και Ντιγκινί δεν μπορούν να αγωνιστούν μιας και αποκτήθηκαν ή εγγράφηκαν στο δυναμικό των κυανόλευκων μετά την προγραμματισμένη διεξαγωγή του αγώνα. Επίσης εκτός πλάνων είναι και ο Φιλιώτης που είναι τιμωρημένος. 

Στα ευχάριστα για τον Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ είναι η συμπερίληψη των Ντανίλο Σπόλιαριτς και Χαμάς στην αποστολή γεγονός που λύνει τα χέρια του. Η καλή κατάσταση που είναι ο Πίττας αλλά και η αγωνιστική άνοδος του Χρίστου Αλμπάνη είναι σημεία που μπορεί ο Γερμανός τεχνικός να στηριχθεί αλλά και να βρει λύσεις για να κερδίσει το ντέρμπι της Λεμεσού. 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ