aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Έδωσαν διορία στον Ντάνιελ Λάρσον

Απόλλων: Έδωσαν διορία στον Ντάνιελ Λάρσον

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Την ώρα που στον Άρη Θεσσαλονίκης θεωρούν δεδομένη τη μη ανανέωση της συνεργασίας με τον Ντάνι Λάρσον, στον Απόλλωνα πιέζουν και περιμένουν ώστε να αποσπάσουν την υπογραφή του. Οι συζητήσεις με τον Σουηδό ποδοσφαιριστή βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο και εκφράζεται η αισιοδοξία ότι θα πει το «ναι», στέλνοντας υπογεγραμμένο συμβόλαιο.

Η διοίκηση Νίκου Κίρζη, διεμήνυσε στην πλευρά του έμπειρου επιθετικού πως εντός των ημερών θα πρέπει να δώσει την τελική του απάντηση. Το αργότερο έως το τέλος της εβδομάδας. Οι επαφές μεταξύ των δύο πλευρών χρονολογούνται, οπότε στην ομάδα της Λεμεσού θέλουν να μπει «τελεία» σύντομα ώστε να προχωρήσουν με τα υπόλοιπα θέματα που άπτονται του προγραμματισμού.

Διαβάστε επίσης: Απόλλων: Η πόρτα είναι ανοικτή, αλλά…

Από την πρώτη στιγμή που ο Ντάνιελ Λάρσον προτάθηκε στους κυανόλευκους, ο Σωφρόνης Αυγουστή έκρινε πως ταιριάζει στο αγωνιστικό πλάνο του, ανάβοντας το πράσινο φως για την έναρξη των συζητήσεων. Η αλήθεια είναι πως από τότε μεσολάβησαν αρκετά. Ο παίκτης, όμως, ουδέποτε έπαψε να βλέπει θετικά την προοπτική να μετακομίσει στην Κύπρο, αναζητώντας μάλιστα πληροφορίες όσον αφορά στις συνθήκες διαβίωσης στη χώρα μας. Όποιους ενδοιασμούς κι αν είχε, αυτοί τέθηκαν πλέον στην άκρη και με την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων με τον Άρη, εμφανίζεται έτοιμος για να μετακομίσει στην Κύπρο.

Ο Ντάνιελ Λάρσον αγωνίσθηκε στον ημιτελικό του κυπέλλου και ακολούθως, αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του στον Άρη. Το συμβόλαιό του ολοκληρώθηκε τέλος του προηγούμενου μήνα και έτσι, δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για τα ματς με τον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό. Ο Σουηδός επιθετικός μετακόμισε στον Άρη τον Ιανουάριο του 2019. Με τους Θεσσαλονικείς πήρε μέρος σε 49 επίσημα παιχνίδια, σημειώνοντας επτά γκολ και μοιράζοντας εννέα ασίστ, βοηθώντας τους να εξασφαλίσουν για δύο σερί σεζόν εισιτήριο για τα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ.

Υπενθυμίζουμε πως εάν οι πληροφορίες επιβεβαιωθούν και ο 33χρονος ντυθεί στα κυανόλευκα, θα συνεχίσει να είναι συμπαίκτης με τον Νικολά Ντιγκινί, ο οποίος έδωσε τα χέρια με τη διοίκηση Νίκου Κίρζη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ