aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Εδώ και 41 μέρες ακροβατεί σε τεντωμένο σχοινί

Απόλλων: Εδώ και 41 μέρες ακροβατεί σε τεντωμένο σχοινί

Θα μπορούσε να σκοράρει, τουλάχιστον, μία φορά; Ασφαλώς. Θα μπορούσε να απέφευγε, εν τέλει, την ήττα; Εννοείται. Στο ποδόσφαιρο ωστόσο, αυτό που μετρά και έχει σημασία είναι το σκορ που αναγράφεται στον φωτεινό πίνακα, μετά το τριπλό σφύριγμα του διαιτητή. Και προχθές βράδυ, έγραφε με μεγάλα γράμματα στο στάδιο Αρένα: ΑΕΚ-Απόλλων 1-0.

Οι κυανόλευκοι, παρά τη βελτίωση και τα λιγότερα «νεκρά» διαστήματα στο παιχνίδι τους, απέτυχαν να φτάσουν στο ζητούμενο. «Κλώτσησαν» τις ευκαιρίες που με τόσο κόπο δημιούργησαν, αδικώντας σε αδρές γραμμές τον εαυτό τους. «Η βαθμολογία είναι ντροπιαστική για τον Απόλλωνα», τόνισε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας, δείγμα της κατήφειας και του προβληματισμού που επικρατεί, μετά τη νέα απώλεια βαθμών.

Σε διάστημα 41 ημερών, δηλαδή από την ήττα απέναντι στον Αρη (0-3) στις 17 Οκτωβρίου, οι περσινοί πρωταθλητές δεν λένε να βρουν τα… πατήματά τους, ξοδεύοντας αβέρτα βαθμούς. Στο συγκεκριμένα διάστημα, έδωσαν έξι συνολικά αγώνες στο πρωτάθλημα, μετρώντας μία μόλις νίκη (Ακρίτας 2-0), δύο ισοπαλίες (Ολυμπιακός 1-1, Καρμιώτισσα 1-1) και τρεις ήττες (Αρης 0-3, ΑΠΟΕΛ 0-1, ΑΕΚ 0-1)! Από τους 18 βαθμούς που διεκδίκησαν, πίστωσαν στο ταμείο μόλις πέντε. Δέχθηκαν επτά τέρματα και πέτυχαν τέσσερα, με τα δύο εξ αυτών στο μοναδικό ματς που κέρδισαν.

«Δεν αξίζει αυτό στον κόσμο μας. Δεν θα εγκαταλείψουμε την ομάδα. Ο Απόλλων είναι τεράστια ομάδα και θα τη βοηθήσουμε. Πρέπει να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε για να βάλουμε γκολ. Όταν δεν σκοράρεις είναι εκνευριστικό», σχολίασε ο Φανούριος Κωνσταντίνου. Προανήγγειλε, μάλιστα, ενίσχυση στη μετεγγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, επιβεβαιώνοντας παραλλήλως πως οι Γιόστεν, Καμπράλ και Ογκεντά υπέπεσαν σε πειθαρχικό παράπτωμα και γι΄αυτό, έμειναν εκτός αποστολής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ