aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Εμπιστεύεται τους Κύπριους παίκτες

Απόλλων: Εμπιστεύεται τους Κύπριους παίκτες

Τα τελευταία χρόνια, βλέπουμε πως οι ξένοι ποδοσφαιριστές παίρνουν τη «μερίδα του λέοντος» στα παιχνίδια του πρωταθλήματός μας. Μια ομάδα όμως που μένει σταθερή και επενδύει στους Κύπριους παίκτες είναι ο Απόλλων. Από τους αριθμούς που παρουσιάζονται από τη μέχρι στιγμής παρουσία των Κύπριων παικτών στις πρώτες 7 αγωνιστικές, οι κυανόλευκοι της Λεμεσού στηρίζουν τον Κύπριο ποδοσφαιριστή. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο πως η ομάδα της Λεμεσού δεν έχει πληρώσει πρόστιμο στην ΚΟΠ από τη μη χρησιμοποίηση Κύπριων παικτών στο αρχικό σχήμα.

Ένα από τα δυνατά όπλα στη φετινή σεζόν για τον Απόλλωνα είναι και η συνεισφορά των Κυπρίων ποδοσφαιριστών στην πορεία που έχει διανύσει στο πρωτάθλημα. O Τσόρνιγκερ μέχρι στιγμής έχει χρησιμοποιήσει 25 παίκτες από τους οποίους οι Δημητρίου, Κατελάρης, Παναγιώτου, Σπόλιαριτς, Ψύχας, Πίττας και Μαλεκκίδης έχουν δώσει σημαντικές βοήθειες.

Η παρουσία των Κύπριων παικτών είναι πολύ σημαντική αφού, όπως δείχνουν τα τελευταία χρόνια, μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Ο Πίττας έχει 7 παρουσίες στο αρχικό σχήμα, o Παναγιώτου (Φιλιώτης ) 6 παρουσίες στους πρώτους 11, ο Κατελάρης 5, από 4 οι Δημητρίου, Χ. Κυριάκου και μια φορά ο Μαλεκκίδης. Από εκεί και πέρα μετρούν αγωνιστικά λεπτά και οι Ψύχας, Σπόλιαριτς.

Αν εστιάσουμε σε έναν Κύπριο που αποτελεί από τους πιο δυνατούς κρίκους στην αλυσίδα του Απόλλωνα θα έπρεπε να σταθούμε στον Ιωάννη Πίττα. Ο διεθνής επιθετικός έχει καταγράψει μέχρι στιγμής μαζί με τον Ρομπέρζ τα περισσότερα λεπτά στους αγώνες της λεμεσιανής ομάδας, 688 συνολικά, ενώ έχει πετύχει και 5 τέρματα, όσα έχουν σκοράρει οι υπόλοιποι συμπαίκτες του μαζί. Τα πιο στοιχεία λένε πολλά και για τον Γερμανό τεχνικό της ομάδας. Πως, δηλαδή, εμπιστεύεται τους Κύπριους παίκτες και περιμένει παραπάνω πράγματα στο γήπεδο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ