aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Εάν το πάθημα έγινε μάθημα…

Απόλλων: Εάν το πάθημα έγινε μάθημα…

Στον Απόλλωνα, δεν ξέχασαν τον αγώνα που διεξήχθη προ τριών μηνών στο ΓΣΠ. Όταν, δηλαδή, πάτησαν την μπανανόφλουδα και εξήλθαν ισόπαλοι απέναντι στον Ολυμπιακό (1-1). Στο αποψινό ματς, λοιπόν, καλούνται να αποδείξουν πως διδάχθηκαν από τα λάθη τους. Επιβάλλεται να μπουν παθιασμένα από το πρώτο λεπτό, θέτοντας τις βάσεις για επιστροφή σε νικηφόρα τροχιά, μετά την ήττα από τον Άρη (1-3).

Ανεξαρτήτως του σχηματισμού και των ποδοσφαιριστών που θα επιλέξει ο Κωνσταντίνος Μακρίδης, ο αγώνας της 21ης αγωνιστικής δεν επιδέχεται καμίας διαπραγμάτευσης όσον αφορά στο τρίποντο. Οι κυανόλευκοι, καλούνται να «τρέξουν» αποφασιστικά προς τη 10η νίκη στο τρέχον πρωτάθλημα, παραμένοντας σε τροχιά διεκδίκησης ενός εισιτηρίου που οδηγεί σε συμμετοχή στις διοργανώσεις της ΟΥΕΦΑ. Οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα, εννοείται πως θα αποτελέσει τροχοπέδη, επιβαρύνοντας αυτομάτως περισσότερο το κλίμα στην ομάδα.

Ο Κύπριος προπονητής, μεταφέρει στους ποδοσφαιριστές τις απαραίτητες πληροφορίες για τον Ολυμπιακό, με βάση τα τελευταία κυρίως παιχνίδια που έδωσε, προσδοκώντας ότι οι εντολές του θα βρουν πιστή εφαρμογή στον αγωνιστικό χώρο του Σταδίου «Αλφαμέγα». Ξέρει, ότι ο αντίπαλος θα αμυνθεί με αρκετούς ποδοσφαιριστές κι ως εκ τούτου, θα διαδραματίσει τεράστιο ρόλο το πόσο αποδοτικά και συγχρονισμένα θα κινηθούν οι κυανόλευκοι στο δεύτερο μισό του χώρου δράσης τους.

Ο Ετζάζ Χουσαΐν, εγγράφηκε στο ρόστερ και επαφίεται στον κόουτς της ομάδας κατά πόσον θα τον χρησιμοποιήσει. Επιστρέφουν στη διάθεση του Κωνσταντίνου Μακρίδη οι Βαλεντίν Ρομπέρζ και Αλεσάμι. Οι Ίσραελ Κολ, Χάρης Μαυρίας είναι τραυματίες και ο Ίντο Σαχάρ τιμωρημένος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ