Απόλλων: Δύο μετακομίζουν «δίπλα», ένας οδεύει προς Σλοβακία

Τι ισχύει με τους Μαλεκκίδη, Ψύχα, Σπόλιαριτς...

Στον Απόλλωνα έχουν να διαχειριστούν αρκετά ζητήματα. Ξέχωρα από την προετοιμασία, το τελευταίο φιλικό τεστ αύριο με τον ΑΠΟΕΛ, την «κατασκοπεία» της Σαμπουρτάλο (27/8, 19:00, ΓΣΠ) και την περαιτέρω ενίσχυση, επιβάλλεται να ληφθούν τελικές αποφάσεις για τους παίκτες που προβλέπεται ότι θα έχουν μεγάλο χρόνο συμμετοχής στη νέα σεζόν.

Στο τελευταίο σκέλος παρατηρείται έντονη κινητικότητα κατά τα τελευταία 24ωρα. Η Καρμιώτισσα πιέζει και περιμένει ώστε να πάρει με τη μορφή δανεισμού τρεις παίκτες. Ο λόγος για τους Γιώργο Μαλεκκίδη, Πέτρο Ψύχα και Ντανίλο Σπόλιαριτς. Στον Απόλλωνα δεν παρουσιάζονται αρνητικοί για την παραχώρησή τους στην ομάδα των Πάνω Πολεμιδιών ώστε να πάρουν εμπειρίες από την Α’ Κατηγορία και να επιστρέψουν την επόμενη χρονιά στην ομάδα πιο έτοιμοι.

Για τους δύο πρώτους υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες για να αγωνισθούν υπό τις οδηγίες του Χρύση Μιχαήλ, κάτι όμως που δεν ισχύει για τον τρίτο της παρέας. Ο Ντανίλο Σπόλιαριτς σε συνεργασία με τον μάνατζέρ του διεμήνυσαν στον Απόλλωνα ότι ομάδα από το εξωτερικό και συγκεκριμένα τη Σλοβακία επέδειξε ζωηρό ενδιαφέρον. Ο 21χρονος μέσος διατηρεί δύο ακόμη χρόνια συμβόλαιο με τον Απόλλωνα, συνεπώς η διοίκηση Νίκου Κίρζη έχει τον πρώτο λόγο, πράττοντας αναλόγως των δεδομένων που θα διαμορφωθούν.

Εν τω μεταξύ και τυπικά παίκτης του ΟΦΗ είναι από χθες ο Βαχίντ Σελίμοβιτς, καθώς η κρητική ΠΑΕ ανακοίνωσε την απόκτηση του 23χρονου για τα επόμενα τρία χρόνια. Ο στόπερ από το Λουξεμβούργο, ο οποίος έχει «ρίζες» από τη Σερβία, αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στον Απόλλωνα. Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες ημέρες ο Σελίμοβιτς είχε έλθει σε συμφωνία με τους ανθρώπους του ΟΦΗ, προκειμένου να φορέσει τη φανέλα της ομάδας.

ΜΕΣΩΑΝΔΡΕΑΣ ΜΑΥΡΟΣ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ