aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Δύο χρόνια πίσω

Απόλλων: Δύο χρόνια πίσω

Στον Απόλλωνα αυτό που θέλουν είναι η ομάδα να βγάλει άμεσα αντίδραση και να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα, να βρεθεί ξανά στον δρόμο των επιτυχιών.

Η Πάφος FC, που είναι η επόμενη αντίπαλος που θα βρει στον δρόμο της η λεμεσιανή ομάδα, μόνο εύκολος αντίπαλος δεν είναι, αλλά από την άλλη ένας καλός Απόλλωνας στο Τσίρειο έχει σαφώς περισσότερες πιθανότητες να κερδίσει τον αγώνα.

Ο Απόλλων δέχθηκε δύο σερί ήττες από την ΑΕΚ με 1-4 στο Τσίρειο και την προηγούμενη αγωνιστική από την Ομόνοια με 0-1 εκτός έδρας. Για να ξαναβρούμε δύο συνεχόμενα χαμένα παιχνίδια για τους κυανόλευκους της Λεμεσού θα πρέπει να πάμε δύο χρόνια πίσω.

Η προϊστορία του Απόλλωνα λέει πως στις 19 Οκτωβρίου του 2019 στον αγώνα με τον Εθνικό Άχνας εκτός έδρας έχασε τον πρώτο αγώνα, για να ακολουθήσει η επόμενη αναμέτρηση στο Τσίρειο Στάδιο με την ΑΕΛ στις 26 του ίδιου μήνα, εκεί που έχασε με 1-2.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ