aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων – Δόξα: Ο MVP, η κρίσιμη φάση και το πέναλτι που δεν σφυρίχτηκε

Απόλλων – Δόξα: Ο MVP, η κρίσιμη φάση και το πέναλτι που δεν σφυρίχτηκε

Σημείωσε δύο τέρματα και έφθασε τα τρία στο πρωτάθλημα. Ο λόγος για τον Τσάρλισον Μπενσόπ του Απόλλωνα, ο οποίος απέδειξε πως είναι επιθετικός που ξέρει να «εκτελεί», όταν του σερβίρουν την μπάλα μέσα στην περιοχή. Με το εκτόπισμα του δυσκολεύει τους αντίπαλους αμυντικούς. Ήταν ο παίκτης που άνοιξε το σκορ στη νίκη του Απόλλωνα επί της Δόξας με 3-2 και αυτός που έδωσε εκ νέου προβάδισμα στην ομάδα του, γράφοντας το 2-1. Σωτήριες επεμβάσεις κατέγραψε και ο τερματοφύλακας Δημητρίου, μετά το 1-1.

Η κρίσιμη φάση

Η Δόξα, μετά το γκολ της ισοφάρισης, μέτρησε δύο κλασικές ευκαιρίες για να προηγηθεί, όμως στο 27’ ο Μπένσοπ έκανε το 2-1, κόβοντας τη διάθεση των φιλοξενούμενων. Ο Πέδρο εκτέλεσε αριστοτεχνικά το φάουλ από τα δεξιά, ο Σάλαϊ με κεφαλιά σημάδεψε το πόδι του Μπένσοπ, ο οποίος από κοντά έδωσε ξανά προβάδισμα στον Απόλλωνα.

Η διαιτησία

Ο Γιάννης Αναστασίου δεν σφύριξε παράβαση στο 82ο λεπτό, όταν ο Ίταλο έπεσε στην περιοχή μετά από μαρκάρισμα του Αγκίρε. Τον πάτησε κάτω χαμηλά στο πόδι, υπήρχε και επαφή με το γόνατο, όπως έδειξαν οι επαναληπτικές προβολές. Στο 40’ δεν υπήρξε παράβαση φάουλ πριν σημειωθεί το τρίτο γκολ για τον Απόλλωνα. Στο 73’ο Σελίμοβιτς προστάτευσε την μπάλα προ του Ίταλο χωρίς φάουλ, σε μια φάση που ζήτησαν παράβαση οι φιλοξενούμενοι. Σωστή η αποβολή του Καρλίτος με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ