aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Δοκιμασμένες λύσεις…

Απόλλων: Δοκιμασμένες λύσεις…

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Επισήμως, πλέον, οι Βανσάν Μπεσάτ  και Ζόελ Μολ  ανήκουν στον Απόλλωνα. Η διοίκηση των κυανόλευκων της Λεμεσού ανακοίνωσε χθες, αρχικά την έναρξη της συνεργασίας της με τον Γάλλο ακραίο αμυντικό μέχρι τον Μάιο 2021 και λίγο αργότερα τον Ελβετό τερματοφύλακα μέχρι τον Μάιο του 2022. Δηλαδή, με διετές και τριετές συμβόλαιο, αντίστοιχα.

Είναι δοκιμασμένες λύσεις για τον Πέτρο Κονναφή και τον Σωφρονή Αυγουστή, αφού ο Μπεσάτ αγωνίστηκε στην Ανόρθωση λήξασα σεζόν, γνωρίζει το ποδόσφαιρό μας και πιστεύεται ότι δεν θα έχει κανένα πρόβλημα προσαρμογής από τη μετακόμισή του στη Λεμεσό. Το ίδιο ισχύει και για τον Ζοέλ Μολ, ο οποίος αγωνίστηκε με επιτυχία στην Πάφο και τώρα θα κληθεί να αντικαταστήσει τον Μπρούνο Βάλε.

Η διοίκηση του Απόλλωνα διατηρεί ανοικτή γραμμή με τον μάνατζερ του Άρνο Τζουμ. Ο Καμερουνέζος έχει προτάσεις και από άλλες ομάδες, όμως στον Απόλλωνα αισιοδοξούν πως θα τον έχουν μαζί τους στη νέα περίοδο. Οι κυανόλευκοι απέχουν μία εβδομάδα από την έναρξη της προετοιμασίας για τη νέα περίοδο και στο διάστημα που μεσολαβεί αναμένεται πως θα ολοκληρωθούν οι κινήσεις που έχουν στο μυαλό τους για να καταστήσουν δυνατή την ομάδα τους. Ο βασικός κορμός θα είναι στις επάλξεις και ελπίζουν πως με την ανάλογη ενίσχυση, θα παρουσιαστούν πιο δυνατοί, τόσο για τις υποχρεώσεις στην Ευρώπη, όσο και του πρωταθλήματος.

Μετά από δύο στείρες χρονιές, στις οποίες ο Απόλλων τα έδωσε όλα για ένα τίτλο, η νέα αγωνιστική περίοδος, προσφέρεται πλέον για αντεπίθεση. Η δυναμική υπάρχει και θα αυξηθεί με τις πρώτες υποχρεώσεις στα παιχνίδια που έχει να δώσει στην Ευρώπη. Μετά από ένα περίπου τρεις περίπου εβδομάδες περισυλλογής, οι κυανόλευκοι παρουσιάζονται αποφασισμένοι να εμφανιστούν πεισμωμένοι και δυνατοί. Γι’ αυτό και θέλουν να είναι σίγουροι για τις  προσθήκες που ετοιμάζονται να κάνουν.

Στο άκουσμα της απόκτησης του Ντιέγκο Αγκίρε, η πρώτη διαπίστωση, είναι πως στον Απόλλωνα επιθυμούν να ψωνίσουν από το πάνω ράφι. Ποντάρουν στο εμβολιασμό της ομάδας τους με ποιότητα που θα την καθιστά και πιο ανθεκτική. Η ομάδα δεν θα δημιουργηθεί από την αρχή, καθώς υπάρχουν οι ασφαλείς βάσεις, όμως θα ενισχυθεί εκεί που απαιτούνται λύσεις.  Οι προθήκες θα γίνουν στα φτερά της επίθεσης, στη θέση του σέντερ φορ, ενώ μια κίνηση θα γίνει στη μεσαία γραμμή.

Θέμα προέκυψε χωρίς μεγάλο λόγο και αφορμή με την περίπτωση του Βαλεντίν Ρομπέρζ. Αν στις προσεχείς μέρες δεν υπάρξει γεφύρωση της διαφοράς μεταξύ των δύο πλευρών, θα έχουμε αναπόφευκτα διαζύγιο και κίνηση της ομάδας της Λεμεσού να βρει τον αντικαταστάτη του Γάλλου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ