aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Δίνει τα χέρια με την ΑΕΚ για τον Αλμπάνη

Απόλλων: Δίνει τα χέρια με την ΑΕΚ για τον Αλμπάνη

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Χρήστου Αλμπάνη είναι ο Απόλλων. Όπως αποκάλυψαν το βράδυ της Δευτέρας τα ελλαδικά Μέσα Ενημέρωσης οι γαλάζιοι της Λεμεσού είναι σε προχωρημένο στάδιο επαφών με την ΑΕΚ για τον δανεισμό του 26χρονου εξτρέμ. Πέρυσι έπαιξε σε 22 αγώνες (εννέα ως βασικός) και πέτυχε δύο τέρματα.

Αναλυτικά το δημοσίευμα της ιστοσελίδας sport-fm.gr

Ολοταχώς προς Απόλλωνα Λεμεσού ο Χρήστος Αλμπάνης, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Τάσου Τσατάλη στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6. Σε προχωρημένες συζητήσεις με την ομάδα της Κύπρου για δανεισμό του 26χρονου εξτρέμ βρίσκεται η ΑΕΚ και όλα δείχνουν ότι οι δύο σύλλογοι θα δώσουν τα χέρια άμεσα.

Ο ύψους 1.87 μ. άσος αποκτήθηκε το 2018 από την «Ένωση», έπειτα από μια τριετία στον Απόλλωνα Σμύρνης,. αλλά δεν έχει καταφέρει να αποδώσει τα αναμενόμενα έως τώρα. Πρέπει να σημειωθεί ότι μετά τον αποκλεισμό των «κιτρινόμαυρων» από τη Βελέζ στα προκριματικά του Conference League έδειξε διάθεση να αποχωρήσει από την ομάδα και η λύση βρέθηκε με τη διαφαινόμενη παραχώρησή του στον Απόλλωνα Λεμεσού.

Είχε φανεί τις τελευταίες ώρες ότι είναι πιθανόν να σημειωθούν εξελίξεις με τον Μουαμέρ Τάνκοβιτς στην ΑΕΚ, αλλά τον… πρόλαβε ο Αλμπάνης. Πάντως, για τον διεθνή Σουηδό υπάρχει ενδιαφέρον από σύλλογο της Δανίας (το όνομά του δεν έχει γίνει γνωστό). Ακόμα και για απόκτηση με αγορά. Ωστόσο, εν αντιθέσει με τον Αλμπάνη, ο πρώην παίκτης της Χάμαρμπι δεν δείχνει διάθεση να αποχωρήσει από τους «κιτρινόμαυρους».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ