aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Διάβασε την Ομόνοια, αξιολόγησε και κατέληξε ο Τσόρνιγκερ

Απόλλων: Διάβασε την Ομόνοια, αξιολόγησε και κατέληξε ο Τσόρνιγκερ

Με τη βοήθεια των συνεργατών του, ο Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ έχει «διαβάσει» το αγωνιστικό προφίλ της Ομόνοιας και προετοίμασε τους παίκτες για μάχη μέχρι τελικής πτώσης. Παραλλήλως, έχει αξιολογήσει και χθες την κατάσταση όλων των παικτών, καταλήγοντας στις τελικές αποφάσεις για το αρχικό σχήμα.

Με βάση τις δοκιμές, ο Αλεξάντερ Γιοβάνοβιτς έχει το προβάδισμα για τη θέση κάτω από το δοκάρια και παρτενέρ του Βαλεντίν Ρομπέρζ στο κέντρο της άμυνας ο Βουκασίν Γιοβάνοβιτς. Είναι πολύ πιθανή και η χρησιμοποίηση του Χαϊτάμ Αλεσάμι στο αριστερό άκρο της οπισθοφυλακής αντί του Αμίν Χαμάς, ενώ στην αντίθετη πλευρά θα αγωνισθεί ένας εκ των Χάρη Μαυρία, Ανδρέα Φιλιώτη.

Από εκεί και πέρα, η παρουσία ή όχι του Χάμπου Κυριάκου στην ενδεκάδα θα κρίνει πολλά όσον αφορά στις διαφοροποιήσεις σε σχέση με την αξιοποίηση ποδοσφαιριστών σε κέντρο και επίθεση. Εάν ο Κύπριος χαφ πάρει φανέλα βασικού ο Ίσρα Κολ θα πάρει τον ρόλο του ακραίου μέσου, ο Ιωάννης Πίττας θα μεταφερθεί στην επίθεση, ο Μπασέλ Ζράντι στη γνωστή του θέση και ένας εκ των Ραντζέλο Γιάνγκα και Μπαγκαλί Νταμπό να μείνει εκτός. Δεν υπολογίζονται οι Σάσα Μάρκοβιτς, Φάνος Κατελάρης, Αρνό Τζουμ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ