aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Διάθεση, τρεξίματα και γκολ!

Απόλλων: Διάθεση, τρεξίματα και γκολ!

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Ο Απόλλων βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο. Αυτό, φροντίζουν να «φωνάζουν» οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές του Σωφρόνη Αυγουστή στα φιλικά παιχνίδια, στέλνοντας μηνύματα ενόψει της έναρξης των επίσημων υποχρεώσεων. Ξέχωρα από το μηδέν παθητικό για τέταρτο σερί ματς, οι κυανόλευκοι παρουσιάζουν ανέλπιστα καλή απόδοση για την εποχή, με τον Κύπριο προπονητή να δηλώνει σε αδρές γραμμές ευχαριστημένος, στέλνοντας παραλλήλως το σύνθημα για συνέχιση της σκληρής δουλειάς.  

Και στο προχθεσινό τεστ με αντίπαλο την Πάφος FC, έδειξαν μεγάλη διάθεση, έβγαλαν μπόλικα τρεξίματα στη μεγαλύτερη διάρκεια του 90λεπτου και πρωτίστως, δημιούργησαν φάσεις για να πετύχουν περισσότερα από δύο τέρματα. Με τον Ζοάο Πέδρο να μοιράζει άλλη μία φορά ασίστ και τους Βαλεντίν Ρομπέρζ (35΄), Μπακαλί Νταμπό  (38΄) να σκοράρουν με κεφαλιά, ο Απόλλων φανέρωσε τον σαφώς πολύ πιο βελτιωμένο βαθμό ετοιμότητας από την αντίπαλό του και κυρίως, το έργο που επιτελείται καθημερινώς στο προπονητικό κέντρο.

Βεβαίως, στην ομάδα της Λεμεσού δεν πετούν στα σύννεφα. Γνωρίζουν πως υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης ώστε το σύνολο του Σωφρόνη Αυγουστή να βγάλει στον αγωνιστικό χώρο ένα πολύ καλύτερο πρόσωπο. Κρατούν τα θετικά μηνύματα και το τεχνικό τιμ εστιάζει πλέον σε κάποια στοιχεία που χρήζουν περαιτέρω βελτίωσης.

Ο Αυγουστή χρησιμοποίησε στη νίκη επί της Πάφος FC (2-0) τους Μολ, Πέδρο, Γιούστε, Ρομπέρζ (82’ Σάλαϊ), Βασιλείου (46’ Αγκίρε), Ντένιτς (63’ Γιαννιώτα), Σατσέτι (85’ Φιλιώτη), Ψύχα (75’ Μαλεκκίδη), Πίττα (80’ Σπόλιαριτς), Νταμπό, Μπένσοπ (63’ Μάρκοβιτς). Οι Παπαστυλιανού, Δημητρίου, Χαραλάμπους και Ματέι δεν πήραν χρόνο συμμετοχής. Εκτός αποστολής για προληπτικούς λόγους έμεινε ο Νικολά Ντιγκινί.

Ο Γάλλος επιθετικός απεκόμισε αιμάτωμα κατά τη διάρκεια του φιλικού κόντρα στην Καρμιώτισσα και προτιμήθηκε να μείνει εκτός επιλογών. Ο Χάμπος Κυριάκου ανέβασε κατακόρυφα ρυθμό και εκφράζεται η αισιοδοξία πως σύντομα θα τεθεί στη διάθεση του προπονητή του. Ο επόμενος φιλικός αγώνας για τον Απόλλωνα είναι την Παρασκευή (14/8) με αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ