aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Δεν υπάρχει άλλος δρόμος

Απόλλων: Δεν υπάρχει άλλος δρόμος

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ή ταν ή επί τας… Αυτό ισχύει απόλυτα για τον Απόλλωνα, ο οποίος για να ξαναμπεί στη μάχη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, καλείται να τα δώσει όλα το απόγευμα, να κερδίσει τον ΑΠΟΕΛ και να μειώσει στο -4 από την κορυφή. Θα είναι το πιο σημαντικό βήμα για να δώσει παράταση στην αγωνία, σε ό,τι αφορά την υπόθεση τίτλος. Διαφορετικά το τρένο θα σφυρίξει και θα φύγει. Ξέχωρα από τους τρεις βαθμούς, θέλουν να κερδίσουν για να μην αφήσουν κανένα αρνητικό κατάλοιπο από την ήττα, την πρώτη μετά από έξι μήνες αγωνιστικής δράσης. Αν ο Απόλλων φύγει νικητής θα ελπίζει στην κατάκτηση του τίτλου, ενώ με άλλο αποτέλεσμα, οι πιθανότητες θα εξανεμιστούν.

Με δεδομένες τις απουσίες των Γκιέ Γκιέ, Μπεντόγια και Ρομπέρζ, ο Σωφρόνης Αυγουστή, θα προβεί σε αλλαγές το απόγευμα. Επιστρέφουν οι Σατσέτι και Σεμέδο, τους οποίους μάλλον θα χρησιμοποιήσει ως κεντρικούς μέσους, πίσω από τον Ντα Σίλβα. Αν τελικά μείνει εκτός ο Σεμέδο και προτιμήσει το δίδυμο Σατσέτι, Κυριάκου, δίπλα από τον Βινίσιους θα διατηρηθεί ο Πελαγίας. Παίζει ακόμη το ενδεχόμενο στο αριστερό άκρο της άμυνας να ξεκινήσει ο Γκόμες, αντί του Βασιλείου. Ο Πίεχ, που μπήκε αλλαγή στο ματς με την Ανόρθωση, έχει πιθανότητες να πάρει θέση βασικού.

Είναι αυτονόητο, πως ο Κύπριος τεχνικός θα χρησιμοποιήσει ό,τι καλύτερο, για να παρουσιαστεί αξιόμαχη και ουσιαστική η ομάδα του. Το σημερινό παιχνίδι, είναι από τους αγώνες όπου η ουσία κυριαρχεί της ποιότητας. Ο Απόλλων θέλει τους βαθμούς της νίκης, αφού μόνο έτσι θα μπορεί να ελπίζει πως θα κόψει στο τέλος πρώτος το νήμα. Εδώ που έχει φθάσει το πρωτάθλημα, δεν υπάρχουν περιθώρια για απώλειες. Αν χάσει, χάνεται, γι’ αυτό αναμένεται δυναμική αντίδραση. Οι ποδοσφαιριστές επιβάλλεται σε αυτό το πολύ κρίσιμο σταυροδρόμι να καταθέσουν ζωντάνια και ενέργεια, να είναι αποφασιστικοί στις προσωπικές μονομαχίες για να μην αφήσουν περιθώρια αντίδρασης στον ΑΠΟΕΛ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ