aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Δεν υπάρχει άλλος δρόμος

Απόλλων: Δεν υπάρχει άλλος δρόμος

ΤΟΥ ΠΑΝΙΚΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ

Μετά το αποτέλεσμα στο ΓΣΠ και την ήττα από την Ομόνοια, ο Απόλλων δεν έχει περιθώρια για περαιτέρω βαθμολογικές απώλειες. Μοναδικός στόχος εν ολίγοις είναι η κατάκτηση των τριών βαθμών στο σημερινό δύσκολο παιχνίδι με τον Εθνικό Άχνας.

Ο Γιάννης Πετράκης ξέρει πως η αναμέτρηση στο Δασάκι είναι εξαιρετικής σημασίας αφού η ομάδα καλείται να μη χάσει την επαφή με την κορυφή και παράλληλα να πάει με καλή ψυχολογία στο ντέρμπι με την Ομόνοια, αυτή τη φορά στο Τσίρειο Στάδιο. Δεύτερη αποτυχία για τη λεμεσιανή ομάδα θα σημαίνει πως χάνει πολύτιμο έδαφος και η μουρμούρα θα αρχίσει να παίρνει διαστάσεις.

Ο Κρητικός τεχνικός ασχολείται με το πώς θα βελτιώσει την ομάδα και το πώς θα καταφέρει ασφαλώς να πάρει τους τρεις βαθμούς στο Δασάκι, σε μια αναμέτρηση που ξέρει πρώτα και καλύτερα ο ίδιος πως κρύβει πολλούς κινδύνους για την ομάδα του. Ο αντίπαλος, εξάλλου, έδειξε σημάδια βελτίωσης στα τελευταία παιχνίδια.

Αλλαγές πολλές δεν προτίθεται να κάνει ο Πετράκης. Μάλλον θα επαναφέρει τον Ματέι στο αρχικό σχήμα καθώς ο Γιαννιώτας είναι εκτός λόγω κίτρινων καρτών. Τα πιθανά σενάρια για τη χρησιμοποίηση του Ματέι είναι δύο. Είτε να πάει στα άκρα και να παίξει επιτελικός μέσος ο Ντιγκινί είτε να γίνει το ανάποδο. Δηλαδή ο Ματέι να αγωνιστεί επιτελικός μέσος και ο Ντιγκινί να βρεθεί στα άκρα. Περισσότερες πιθανότητες συγκεντρώνει το πρώτο σενάριο, με τον Ντιγκινί να παίζει επιτελικός μέσος αφού η τεχνική ηγεσία των κυανολεύκων θέλει να εκμεταλλευτεί την παραγωγικότητά του. Ο Γάλλος, αποτελεί τον πρώτο σκόρερ των κυανόλευκων, υπενθυμίζουμε.

Στην αποστολή θα είναι και ο Παπουνασβίλι, ο οποίος ίσως να χρησιμοποιηθεί από τον προπονητή. Αυτούς που δεν μπορεί να υπολογίζει ο προπονητής του Απόλλωνα είναι οι Ρομπέρζ, Αγκίρε, Λάρσον και Γιοβάνοβιτς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ