aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Δεν θα κάνει εκπτώσεις ο Τσόρνιγκερ

Απόλλων: Δεν θα κάνει εκπτώσεις ο Τσόρνιγκερ

Ο Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ έχει ενημερωθεί για τα πάντα που αφορούν την ΠΑΕΕΚ και προετοιμάζει το πλάνο του για το ματς της 21ης αγωνιστικής. Δεν αναμένεται ότι θα κάνει «εκπτώσεις» σχετικά με τις επιλογές για το αρχικό σχήμα, νοουμένου ότι ακολουθεί το ντέρμπι με την Ανόρθωση το Σάββατο 26 Φεβρουαρίου.

Εκτός επιλογών είναι ο Βαλεντίν Ρομπέρζ λόγω καρτών και οι τραυματίες Βουκασίν Γιοβάνοβιτς, Μπασέλ Ζράντι, Φάνος Κατελάρης, Μπακαλί Νταμπό. Ο τελευταίος συγκεντρώνει πιθανότητες ώστε να είναι διαθέσιμος στον τελευταίο αγώνα της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος. Η κατάστασή του αξιολογείται καθημερινά. Υπενθυμίζουμε ότι ο Γιώργος Μαλεκκίδης, έχασε τη τρέχουσα σεζόν λόγω τραυματισμού.

Ο Τσόρνιγκερ, θα ανακατέψει άλλη μία φορά την τράπουλα και με βάση την αξιολόγηση στη σημερινή προπόνηση, θα καταλήξει στις τελικές επιλογές του. Οι Αλεξάνταρ Γιοβάνοβιτς, Τάσος Αυλωνίτης, Αμίν Χαμάς, Ισραελ Κολ, Χάμπος Κυριάκου, Ιωάννης Πίττας θεωρείται δεδομένο ότι θα πάρουν φανέλα βασικού. Σε σχέση με το πρόσφατο εξ αναβολής ματς, εξάλλου, υπάρχουν αυξημένες επιλογές, καθώς και οι παίκτες που προστέθηκαν στο ρόστερ τον Ιανουάριο, Νικολά Ντιγκινί και Ανδρέας Φιλιώτης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ