aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Δεν μάσησε τα λόγια του ο Καταλά

Απόλλων: Δεν μάσησε τα λόγια του ο Καταλά

Δεν αποποιήθηκε των ευθυνών του, λέγοντας πως αυτός και κάποιοι ποδοσφαιριστές πρέπει να ανεβούν ενόψει της συνέχειας. Είπε, επίσης, ότι βλέποντας το αποτέλεσμα με την Ντνίπρο, αντιλαμβάνεται πως έπρεπε να κάνει τις αλλαγές πολύ πιο νωρίς. Ωστόσο, ο Νταβίδ Καταλά φρόντισε να στείλει προειδοποιητικά μηνύματα.

Δεν μάσησε τα λόγια του: «Όσοι παίκτες δεν μπορούν και δεν θέλουν να τα δίνουν όλα, τότε δεν τους θέλω». Είναι πασιφανές πως, είναι παίκτες που δείχνουν… χαμένοι στον αγωνιστικό χώρο και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις, με τον κόουτς του Απόλλωνα να εμφανίζεται πλέον έντονα προβληματισμένος. Μπορεί να αντιστραφεί το κλίμα; Προφανώς.

Το αυριανό ντέρμπι με αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛ, αποτελεί ευκαιρία ώστε να γυρίσει δυναμικά ο τροχός. «Έχουμε ντέρμπι την Κυριακή. Θέλουμε παίκτες που θα μπουν στο γήπεδο παθιασμένοι, να παίξουν για τη νίκη, να παίξουν για τον κόσμο», σημείωσε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ