aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Δεμένα τα χέρια του Καταλά

Απόλλων: Δεμένα τα χέρια του Καταλά

Εκτός από τους διεθνείς ποδοσφαιριστές, ο προπονητής του Απόλλωνα στερήθηκε την τρέχουσα εβδομάδα άλλους επτά. Ο Νταβίδ Καταλά είδε και στην τελευταία προπόνηση τους Μπακαλί Νταμπό, Νικολά Ντιγκινί και Γιώργο Μαλεκκίδη να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα, την ίδια ώρα που οι Έρβιν Ογκεντά, Αντρέας Φιλιώτης έμειναν στο γυμναστήριο (πρόγραμμα αποκατάστασης).

Συν τοις άλλοις, οι Ιωάννης Πίττας και Χαϊτάμ Αλεσάμι ακολούθησαν εκ νέου ειδικό πρόγραμμα αποφόρτισης και φυσικοθεραπείας. Με αυτά και με αυτά, ο Ισπανός δεν δούλεψε όπως πιθανόν σχεδίαζε την τρέχουσα εβδομάδα, η οποία ήταν η πρώτη που ανέλαβε στους κυανόλευκους και το πρόγραμμα δεν περιελάμβανε αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Εν τω μεταξύ, ο Απόλλων ανακοίνωσε χθες ότι τα εισιτήρια που αναλογούν για την ομάδα (925) για τον εκτός έδρας αγώνα της 3ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Κόνφερενς Λιγκ με αντίπαλο την Αλκμαάρ, έχουν εξαντληθεί. «Ευχαριστούμε θερμά τον κόσμο μας για το τεράστιο ενδιαφέρον και απολογούμαστε που λόγω του περιορισμένου αριθμού εισιτηρίων, δεν μπορέσαμε να ικανοποιήσουμε τη μεγάλη ζήτηση», σημειώνεται.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ