aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: «Χτισμένος» για να αντέξει τις αναποδιές

Απόλλων: «Χτισμένος» για να αντέξει τις αναποδιές

Η προσοχή στον Απόλλωνα, μετά τη νίκη επί της ΑΕΛ στον θεσμό του Κυπέλλου, επικεντρώθηκε στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό την Κυριακή στο Τσίρειο. Οι κυανόλευκοι έχουν σημαντικά θέματα να αντιμετωπίσουν και παράλληλα να είναι υποχρεωμένοι να κερδίσουν για να παραμείνουν στην κορυφή.

Η ομάδα του Τσόρνιγκερ έκανε τη δουλειά της στον αγώνα με την ΑΕΛ, πήρε προβάδισμα για πρόκριση με το 1-0, αλλά από την αναμέτρηση με τους γαλαζοκίτρινους πρόεκυψαν δύο σημαντικά προβλήματα. Βούκασιν Γιοβάνοβιτς και Νταμπό αποχώρησαν με πρόβλημα τραυματισμού, και πρόσθεσαν το όνομά τους στο απουσιολόγιο για το παιχνίδι της Κυριακής, με τη ζημιά στον Σέρβο αμυντικό να είναι μεγαλύτερη.

Ο Απόλλων αντιμετώπισε πολλές αναποδιές στη φετινή περίοδο με τραυματισμούς, αλλά το μεγάλο και ποιοτικό ρόστερ που διαθέτει, δίνει λύσεις. Από τραυματισμό κατά τη διάρκεια της σεζόν έχουν περάσει οι Ντιγκινί, Πίττας, Κυριάκου, Αλεσάμι, Ζράντι, Κατελάρης, Βούκασιν Γιοβάνοβιτς, Αλεξάντερ Γιοβάνοβιτς, Μαυρίας, Δημητρίου, Μαλεκκίδης, Αλμπάνης. Όλοι αυτοί απουσίασαν για συγκεκριμένο διάστημα, άλλοι περισσότερο κι άλλοι λιγότερο. Εάν προέκυπταν τόσοι τραυματισμοί σε άλλη ομάδα, ίσως να είχε σοβαρές επιπτώσεις στην παρουσία της. Ο Τσόρνιγκερ, αλλά και η επιτροπή προγραμματισμού έχτισαν την ομάδα να αντέχει σε όλα τα προβλήματα που παρουσιάζονται και σήμερα είναι στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ