Απόλλων: Χθες τεστ κορωνοϊού και σήμερα τετ α τετ με Κίρζη

Ραντεβού για να τελειώσει η προσθήκη του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλο...

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Σε σημερινή συνάντηση που θα έχει ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος με τη διοίκηση του Απόλλωνα, θα ξεκαθαρίσει οριστικά εάν θα ντυθεί στα χρώματα της ομάδας.

Σε περίπτωση που επιτευχθεί συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών, ο έμπειρος άσος θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις ώστε να διαπιστωθεί πως έχει ξεπεράσει 100% τα προβλήματα που τον ταλαιπωρούσαν και ακολούθως, θα υπογράψει συμβόλαιο για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ο 33χρονος ποδοσφαιριστής βρίσκεται από χθες στην Κύπρο. Υποβλήθηκε μάλιστα σε τεστ κορωνοϊού, το οποίο ήταν αρνητικό.

Οι συζητήσεις είναι σε προχωρημένο στάδιο. Εξάλλου, δεν θα υπήρχε κανένας απολύτως λόγος να μπει στο αεροπλάνο. Προκύπτει σύγκλιση στα κυριότερα σημεία του συμβολαίου, με τη διαφορά που υπήρχε στο οικονομικό να καλύφτηκε σε σημαντικό βαθμό μετά τη νέα βελτιωμένη πρόταση του Απόλλωνα. Ασφαλώς, με αυτό δεν σημαίνει ότι ο Χριστοδουλόπουλος θεωρείται ήδη παίκτης της ομάδας της Λεμεσού.

Για να ολοκληρωθεί η συμφωνία, θα πρέπει στο σημερινό ραντεβού με τη διοίκηση να συμφωνηθούν τα πάντα και βεβαίως, οι ιατρικές εξετάσεις του παίκτη να είναι «καθαρές». Γιατί ο Λάζαρος, υπενθυμίζουμε, ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς κατά τα τελευταία χρόνια. Πιο πρόσφατος τον περασμένο Ιούνιο (κάκωση στον έσω πλάγιο).

Ένας υγιής, δυνατός και πανέτοιμος Χριστοδουλόπουλος, εννοείται πως θα αποτελέσει ισχυρό γρανάζι στη μηχανή του Σωφρόνη Αυγουστή. Είναι έμπειρος, ξέρει από πρωταθλητισμό και βεβαίως, έχει στο ρεπερτόριό του εξαιρετικές εκτελέσεις στατικών φάσεων.

ΜΕΣΩGoal.com.cy team
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ