aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Χρειάζεται σφραγίδα από τις προσωπικότητές του

Απόλλων: Χρειάζεται σφραγίδα από τις προσωπικότητές του

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Με όλους σχεδόν τους ποδοσφαιριστές πανέτοιμους, ο Απόλλων θα ριχθεί στη μάχη του κυπέλλου με στόχο τη νίκη στο αποψινό πρώτο παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ. Πλην των Κυριάκου, Γιούστε και Μάρκοβιτς, οι υπόλοιποι είναι διαθέσιμοι, με τον Σωφρόνη Αυγουστή να ρίχνει το σύνθημα πως ο πρώτος στόχος είναι να μην δεχθεί γκολ η ομάδα του.

Οι κυανόλευκοι θέλουν να φτάσουν στην κατάκτηση του κυπέλλου, όμως η προσπάθεια θα περάσει μέσα από τους δύο αγώνες με τους περσινούς πρωταθλητές. Είναι παιχνίδι, στο οποίο χρειάζεται να βάλουν τη σφραγίδα τους κυρίως οι παίκτες-προσωπικότητες.

«Θα έχουμε επιστροφές. Θα είναι μαζί μας και οι δύο νέοι ποδοσφαιριστές», είπε ο Σωφρόνης Αυγουστή χθες στη συνέντευξη Τύπου μεταξύ άλλων, συμπληρώνοντας πως μετά το αποψινό παιχνίδι, θα έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του. Οι επιστροφές έρχονται την πιο κατάλληλη στιγμή καθώς ακολουθούν ματς κάθε τρεις μέρες. «Είμαι αισιόδοξος πως όποιοι και αν αγωνίζονται, ο στόχος μας σε κάθε παιχνίδι θα είναι η νίκη», ανέφερε.

Ο Απόλλων θα παραταχθεί απόψε με στόχο να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση. Ζητούμενο, όπως ανέφερε ο προπονητής του, είναι η ομάδα να παρουσιαστεί συγκεντρωμένη και χωρίς λάθη. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Μολ και μπροστά του οι Σελίμοβιτς, Αντωνιάδης, Σάλαϊ. Στα άκρα θα είναι ο Πέδρο με τον Αγκίρε. Με αυτούς θα ξεκινήσει αν παρατάξει την ομάδα με το 3-4-3. Στη μεσαία γραμμή θα είναι οι Σατσέτι με τον Περέιρα. Δεξιά θα είναι ο Γιαννιώτας, αριστερά ο Παπουλής και στην κορυφή ο Γκακπέ. Στον πάγκο θα είναι και ο Ενσούε, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ