aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Χωρίς το πήγαινε-έλα

Απόλλων: Χωρίς το πήγαινε-έλα

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ο Απόλλων κέρδισε στην πρεμιέρα, ενώ προέρχεται και από καλές εμφανίσεις στην Ευρώπη και ανεξάρτητα από την εξέλιξη των διπλών αναμετρήσεων με την Αϊντχόφεν, οι κυανόλευκοι έχουν την ποιότητα και την εμπειρία να φτάσουν στη δεύτερή τους νίκη στο πρωτάθλημα και να πάνε με άλλο αέρα στα ντέρμπι που ακολουθούν -πάλι εκτός έδρας- με ΑΕΚ και Ανόρθωση.

Μπορεί να υπήρξε μια απογοήτευση μετά τον αποκλεισμό στην Ευρώπη, όμως είναι ήδη στη φάση της αναδίπλωσης, με στόχο την απόλυτη προσήλωση στο πρωτάθλημα.

Χωρίς το πήγαινε-έλα στις διάφορες πόλεις της Ευρώπης, κάτι που συνέβαινε πέρσι και πρόπερσι τέτοια περίοδο, ο Απόλλων, θα αφοσιωθεί μόνο στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Αν του βγουν και τα αποτελέσματα στα παιχνίδια που ακολουθούν, θα έχουν με το μέρος τους οι ποδοσφαιριστές και την καλή ψυχολογία αντί της καταπόνησης που τους ταλαιπώρησε πέρσι.

Οι ποδοσφαιριστές με το καλημέρα και παρά τις δυσκολίες που συνάντησαν στο ματς με την Πάφος FC βρήκαν τον τρόπο να πάρουν τους πρώτους βαθμούς, πείθοντας, πως ανάλογη θα είναι και η συνέχεια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ