aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Χωρίς έξι, αλλά δύο επιστροφές

Απόλλων: Χωρίς έξι, αλλά δύο επιστροφές

Με σημαντικές απώλειες θα υποδεχθεί την Τρίτη του Πάσχα στο Τσίρειο τον Ολυμπιακό ο Απόλλων. Εκτός αποστολής του Γιάννη Πετράκη βρίσκονται οι τιμωρημένοι με κάρτες Ρομπέρζ και Πέδρο και οι τραυματίες Ντιγκινί, Βασιλείου, Δημητρίου και Παπουνασβίλι. Ο Γεωργιανός μεσοεπιθετικός έκανε αγώνα δρόμου για να προλάβει το… τρένο, αλλά δεν τα κατάφερε.

Οι γαλάζιοι στοχεύουν στο «τρίποντο» επί των μαυροπράσινων ώστε να πάνε στο ΓΣΠ την Δευτέρα 10 Μαΐου και να παίξουν τα ρέστα τους για κατάκτηση του πρωταθλήματος. Στα ευχάριστα είναι η επιστροφή των Πίττα και Γιαννιώτα, οι οποίοι από την περασμένη Παρασκευή επανήλθαν στις προπονήσεις.

Το κατά πόσο θα χρησιμοποιηθούν εναπόκειται στον Γιάννη Πετράκη. Έκτορ Γιούστε, Τζόρτζε Ντένιτς, Σάσα Μάρκοβιτς, Γιάννης Γιαννιώτας και Φλορεντίν Ματέι βρίσκονται στο όριο καρτών, οπότε καλούνται να είναι πολύ προσεκτικοί ώστε να μην αντικρίσουν κίτρινη στον αγώνα με τον Ολυμπιακό και, μοιραία, λείψουν στο ματς με την Ομόνοια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ