aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Χωρίς ευρωπαϊκές βαλίτσες 11 χρόνια μετά!

Απόλλων: Χωρίς ευρωπαϊκές βαλίτσες 11 χρόνια μετά!

Ο Απόλλων έκλεισε με πίκρα τη σεζόν 2022-23. Ο πρωταθλητής της προηγούμενης περιόδου, όχι μόνο δεν κατάφερε να διατηρηθεί στον θρόνο του, αλλά έμεινε εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Πάνε έντεκα ολόκληρα χρόνια να συμβεί κάτι τέτοιο, αφού η προηγούμενη φορά που δεν εξασφάλισε ευρωπαϊκό εισιτήριο ήταν στο τέλος της σεζόν 2011-12 όταν είχε τερματίσει στην 6η θέση κι είχε αποκλειστεί στον θεσμό του κυπέλλου από τη φάση των «16». Έγιναν τόσο πολλά στη φετινή περίοδο που θα καλύψουν αρκετές σελίδες στο… κεφάλαιο «παραδείγματα προς αποφυγή».

Κι όμως, με την έλευση του Μπογκτάν Αντόνε, άλλαξαν πολλά κι οι κυανόλευκοι κυνήγησαν το «θαύμα». Από μια απόσταση -19 από την κορυφή και με ένα σωρό ομάδες από πάνω, δεν ήταν καθόλου εύκολο. Σε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, θα έρθουν και τα στραβοπατήματα που για τον Απόλλωνα, δεν υπήρχε χρόνος να «διορθωθούν» κι αποδείχθηκαν μοιραία.

Ο Αντόνε, βέβαια, είναι έτοιμος να συνεχίσει την καλή δουλειά για να ξαναφέρει τα χαμόγελα. «Είμαι αισιόδοξος για τη νέα σεζόν. Θα κάνουμε καλή προετοιμασία. Θέλουμε να είμαστε δυνατοί, στην πρώτη τριάδα, να παλεύουμε για τον τίτλο. Να παλεύουμε μέχρι το τελευταίο ματς για τον τίτλο ή στη χειρότερη περίπτωση να βγαίνουμε στην Ευρώπη», ανέφερε μετά τον προχθεσινό αγώνα με την Πάφος FC. Ο Ρουμάνος τεχνικός έχει διαμηνύσει τα «θέλω» του στη διοίκηση Νίκου Κίρζη κι ήδη έχουν παρθεί κάποιες αποφάσεις. Το σίγουρο είναι ότι θέλει να φρεσκαριστεί το ρόστερ έτσι ώστε να έχει στη διάθεσή του μεγαλύτερη ποιότητα σε όλες τις γραμμές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ