aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Χάθηκε μια μάχη, όχι ο πόλεμος

Απόλλων: Χάθηκε μια μάχη, όχι ο πόλεμος

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Σ’ ένα ντέρμπι όλα τα αποτελέσματα είναι πιθανά. Τέτοια ματς κρίνονται στις λεπτομέρειες. Ο Απόλλων, στο προχθεσινό με αντίπαλο την ΑΕΛ, πλήρωσε την αστοχία του κατά κύριο λόγο αλλά και την ατυχία του, αφού είχε και δύο δοκάρια μεταξύ των πολλών ευκαιριών που δημιούργησε κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο. Γιατί, οι γαλάζιοι θεωρούν πως αν το πέναλτι μετουσιωνόταν σε γκολ, τότε το αποτέλεσμα θα ήταν διαφορετικό και τουλάχιστον δεν θα έχαναν το παιχνίδι. Χάθηκαν σπουδαίες ευκαιρίες, κάτι για το οποίο ο Απόλλων δεν συνήθισε τον κόσμο του στην τρέχουσα σεζόν. Δεν είναι σύνηθες, για μια ομάδα που διατηρεί την καλύτερη επιθετική γραμμή του πρωταθλήματος με 22 γκολ.

Ο Πετράκης, οι ποδοσφαιριστές και γενικά όλοι στο σύλλογο, έχουν ως στόχο να διαχειριστούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την ήττα από την ΑΕΛ. Χάθηκε μια μάχη και όχι ο πόλεμος. Έτσι το αντιμετωπίζουν και μέσα από αυτή τη δύσκολη κατάσταση, θα θελήσουν να βγουν κερδισμένοι και πιο σοφοί στη συνέχεια. Να τους γίνει μάθημα το γεγονός της μη αξιοποίησης κλασικών ευκαιριών. Βάσει των ευκαιριών και της εικόνας του αγώνα, ο Απόλλων μπορεί να αισθάνεται πικρία. Από την άλλη όμως, στο ποδόσφαιρο κερδίζει η ομάδα που αξιοποιεί τις ευκαιρίες της, που έχει την ουσία.

Οι γαλάζιοι γύρισαν ήδη σελίδα και σκέφτονται το εκτός έδρας παιχνίδι με το Παραλίμνι. Μετά το ανεπιτυχές αποτέλεσμα της Κυριακής, θα πάνε σ’ ένα ματς που έχουν τον τίτλο του ακλόνητου φαβορί θέλοντας να τον επιβεβαιώσουν στον αγωνιστικό χώρο και να επανέλθουν στις επιτυχίες. Ο Πετράκης θα αναμένει τις επόμενες μέρες να διαπιστώσει σε ποια κατάσταση θα βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές που προέρχονται από τραυματισμό και κατά πόσο θα μπορεί να τους υπολογίζει για το προσεχές ματς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ