aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Χάνει τον δρόμο του και υπάρχει αιτία

Απόλλων: Χάνει τον δρόμο του και υπάρχει αιτία

Έντονος είναι ο προβληματισμός στον Απόλλωνα μετά και τη νέα απώλεια βαθμών, τη δεύτερη σερί στο πρωτάθλημα. Εάν προσμετρήσουμε και την αναμέτρηση με την Ντνίπρο, οι αγώνες ανεβαίνουν στους τρεις χωρίς νίκη.

Ο Νταβίδ Καταλά ανέλαβε την ευθύνη και μετά το ματς με τον ΑΠΟΕΛ. Το μόνο σίγουρο είναι πως ο Ισπανός τεχνικός καλείται να βρει άμεσα λύση ώστε να επιστρέψουν οι κυανόλευκοι της Λεμεσού στον δρόμο των επιτυχιών. Αν κάποιος ψάξει για δικαιολογίες, θα εστιάσει στους πολλούς τραυματισμούς που είχε η ομάδα και την επιθετική δυστοκία. Όποια και να είναι τα προβλήματα, ο τεχνικός της ομάδας και οι παίκτες επιβάλλεται να βρουν τον τρόπο να επιστρέψουν σε τροχιά αρχικών στόχων.

Το πρώτο κομμάτι με τους πολλούς τραυματισμούς έχει να κάνει και με την έλλειψη αγωνιστικού ρυθμού. Ο Καταλά βλέπει την ίδια ώρα την ομάδα του να γεμίζει. Πλέον μένουν εκτός ένας-δύο ποδοσφαιριστές και οι επόμενοι τρεις αγώνες με τις Βαντούζ, Καρμιώτισσα και Ακρίτα αποτελούν ευκαιρία για επανεκκίνηση.

Οι παίκτες που βγήκαν προσφάτως από το ιατρικό δελτίο θα πάρουν μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής. Ειδικά το πρώτο 90λεπτο αφού εξανεμίστηκαν οι ελπίδες για πρόκριση. Παραλλήλως, οι κυανόλευκοι θέλουν να εκμεταλλευτούν το βατό πρόγραμμα μέχρι τη διακοπή λόγω φιλικών της Εθνικής ομάδας ώστε να μειώσουν την απόσταση από την κορυφή.

Όσον αφορά στην αφλογιστία της επιθετικής γραμμής είναι κάτι το οποίο υπάρχει θέμα από το ξεκίνημα της σεζόν. Όπως άλλωστε παραδέχθηκε και ο Φανούριος Κωνσταντίνουσε χθεσινές ραδιοφωνικές του δηλώσεις, ο αριθμός των τερμάτων που έχει πετύχει ο Απόλλων είναι αποκαρδιωτικός. «Δεν μας προβληματίζει η αμυντική λειτουργία. Τα 8 γκολ στην επίθεση είναι αποκαρδιωτικός αριθμός», είπε. Η δουλειά του Καταλά είναι να δουλέψει σε αυτό το κομμάτι αφού αν εξαιρέσει κάποιος τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, ο Απόλλων στα άλλα παιχνίδια είχε θέμα με τη δημιουργία φάσεων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ