aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Χαϊτάμ Αλεσάμι ο αντί-Γκεριέ

Απόλλων: Χαϊτάμ Αλεσάμι ο αντί-Γκεριέ

Ψηλά έβαλε τον πήχη για την αντικατάσταση του Ντόναλντ Γκεριέ ο Απόλλων. Προ των πυλών των γαλάζιων είναι ο Νορβηγός, Χαϊτάμ Αλεσάμι, ο οποίος «κουβαλά» ένα αξιοπρόσεκτο βιογραφικό, ενώ είναι σε εξαιρετική ηλικία (30 χρόνών). Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύο πλευρές είναι σε προχωρημένο στάδιο επαφών και εκφράζεται η αισιοδοξία ότι θα ολοκληρωθεί η μετεγγραφή, παρόλο που ο ποδοσφαιριστής είναι στο στόχαστρο και της Μπεσίκτας.

Ο Νορβηγός αριστεροπόδαρος μπακ (στη φωτό σε μονομαχία με τον Μπαπέ) είναι γεννημένος στο Όσλο και έχει καταγωγή από το Μαρόκο. Πέρυσι ήταν στην Ροστόφ, όπου έπαιξε 13 παιχνίδια εκ των οποίων τα οκτώ ως βασικός. Προηγουμένως ήταν στην Αμιάν με 22 συμμετοχές (21 ως βασικός) στην Λιγκ1 της Γαλλίας, ενώ από το Καλοκαίρι του 2016 έως το Καλοκαίρι του 2019 ήταν στην Παλέρμο.

Με την ιταλική ομάδα κατέγραψε 94 συμμετοχές, δύο γκολ και εννέα ασίστ. Συμμετείχε 31 φορές σε παιχνίδια της Serie A και 55 φορές σε ματς της Serie B. Για να τον αγοράσει η Παλέρμο πλήρωσε 1.400.000 στην Γκέτεμποργκ όπου θήτευσε για δύο σεζόν.

Είναι ποδοσφαιριστής με επιθετικές ικανότητες και γι’ αυτό άλλωστε στην καριέρα του έπαιξε 56 φορές ως αριστερός χαφ σε σχηματισμό 4-4-2 και δύο φορές ως εξτρέμ. Συμμετοχές (πέντε στον αριθμό) μέτρησε και ως κεντρικός αμυντικός. Παλαιότερα το όνομά του είχε απασχολήσει το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού. Είναι 31 φορές διεθνής με την Νορβηγία, με τελευταία στις 7 Σεπτεμβρίου 2020.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ