aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Χάμπος, η μοναδική… υποσημείωση

Απόλλων: Χάμπος, η μοναδική… υποσημείωση

Τώρα που το πρωτάθλημα μπήκε στην πιο κρίσιμη φάση, κανείς δεν περισσεύει στον Απόλλωνα. Και αυτό έχει να κάνει με τους ποδοσφαιριστές και πολύ περισσότερο με τον κόσμο των κυανόλευκων, ο οποίος φέρεται έτοιμος ώστε να δώσει άλλο ένα έντονο «παρών» στον αγώνα της Κυριακής απέναντι στον Άρη.

Θεωρείται βέβαιο πως ο Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ θα έχει όλους σχεδόν τους παίκτες διαθέσιμους, πλην των γνωστών απόντων Μαλεκκίδη και Κατελάρη. Με την επιστροφή των διεθνών, εννοείται πως η προετοιμασία των παικτών του Απόλλωνα μπαίνει στην τελική ευθεία για την άκρως σημαντική αναμέτρηση της 4ης αγωνιστικής.

Ο Γερμανός τεχνικός της λεμεσιανής ομάδας είδε από κοντά την προσπάθεια των Ντανίλο Σπόλιαριτς, Χάμπου Κυριάκου που ξεκίνησαν βασικοί στην τελευταία αναμέτρηση με την Εσθονία, αλλά και την ολιγόλεπτη συμμέτοχη του Γιάννη Πίττα, ο οποίος πέρασε σαν αλλαγή. Σίγουρα, θα ένιωσε μεγάλη ικανοποίηση που είδε και τους τρεις να ολοκληρώνουν την προσπάθειά τους χωρίς να έχουν το παραμικρό πρόβλημα.

Ίσως το μοναδικό θέμα που πιθανόν να προκύπτει είναι ο αρχηγός της ομάδας, αφού ο Χάμπος πρόσθεσε 180 λεπτά στα πόδια του στους δύο αγώνες του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος. Σε αυτό θα πρέπει να προσθέσουμε και το ταξίδι στην Εσθονία. Οι Ίλιεφ, Τζουμ και Ίντζια είχαν επίσης παρουσία στην Εθνική τους ομάδα, οπότε και για αυτούς έστω και αν είχαν ολιγόλεπτη συμμετοχή είναι ένα θέμα τα ταξίδια και η ταλαιπωρία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ