aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Αρνητικό σερί τον στέλνει στριμωγμένο στο ΓΣΠ

Απόλλων: Αρνητικό σερί τον στέλνει στριμωγμένο στο ΓΣΠ

Μακριά από τις νίκες έμεινε και το βράδυ του Σαββάτου ο Απόλλων, που εξήλθε ισόπαλος (1-1) με την Ανόρθωση, για τη δεύτερη αγωνιστική της Β’ φάσης του πρωταθλήματος. Για πέμπτο διαδοχικό ματς (πρωτάθλημα και κύπελλο), οι κυανόλευκοι της Λεμεσού δεν μπόρεσαν να πανηγυρίσουν το τρίποντο και νιώθουν πλέον την «καυτή ανάσα» του ΑΠΟΕΛ, που μείωσε στους πέντε βαθμούς τη διαφορά.

Αποτελεί αρνητικό ρεκόρ για την ομάδα της Λεμεσού επί Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ, τα πέντε σερί ανεπιτυχή αποτελέσματα. Με δεδομένο, μάλιστα, ότι την ερχόμενη Κυριακή (20/3) «φιλοξενούνται» από τους γαλαζοκίτρινους της Λευκωσίας στο ΓΣΠ αντιμετωπίζουν… κατάματα τον «κίνδυνο» διεύρυνσης του.

Αυτό όμως είναι το τελευταίο που απασχολεί τον Γερμανό τεχνικό και τους παίκτες του. Αυτό που κυρίως απασχολεί είναι η διαφορά από τους… διώκτες του που βλέπει να μειώνεται. Το ντέρμπι απέναντι στον ΑΠΟΕΛ, μετά και τα αποτελέσματα αυτής της αγωνιστικής, αποκτά ιδιαίτερη σημασία, αφού οι κυανόλευκοι μπορούν να βρεθούν στον… παράδεισο (σε περίπτωση νίκης) αλλά και στην… κόλαση (σε περίπτωση ήττας).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ