aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Αρνιέται να χάσει βαθμούς

Απόλλων: Αρνιέται να χάσει βαθμούς

H νίκη επί της ΑΕΛ έχει πολλαπλά οφέλη για τον Απόλλωνα και ενδεχομένως στο τέλος της περιόδου όλοι να τη μνημονεύουν σαν μια από τις πιο σημαντικές της τρέχουσας περιόδου. Ένα από τα πολλά οφέλη είναι η ψυχολογία που δίνει στον Τσόρνιγκερ και κυρίως στους παίκτες του. Πλέον όλοι στον Απόλλωνα πιστεύουν ακόμα περισσότερο στην ομάδα τους, αλλά και στην αξία τους.

Ο Απόλλων παλεύει για τη νίκη μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο και αυτή είναι η φιλοσοφία που πέρασε στην ομάδα του ο Γερμανός προπονητής. Το ευχάριστο για τον Απόλλωνα είναι πως οι ποδοσφαιριστές έχουν ανταποκριθεί πλήρως στα «θέλω» του προπονητή τους και αυτό διαπιστώνεται σε όλες τις αναμετρήσεις του Απόλλωνα.

Οι κυανόλευκοι, όσο δεν σφυρίζει ο διαιτητής τη λήξη ενός αγώνα, και πιστεύουν και προσπαθούν να σκοράρουν για να πάρουν τους τρεις βαθμούς. Είναι χαρακτηριστικά τα γκολ του Ουέλιγκτον στο Δασάκι, του Πίττα στην Πάφο, του Ντιγκινί με τον Ολυμπιακό, αλλά και του Ίντζια προχθές απέναντι στην ΑΕΛ. Τέρματα που έχουν δώσει 12 βαθμούς και όλα αυτά από τις αρχές Δεκεμβρίου μέχρι και το πρώτο δεκαήμερο Φεβρουαρίου.

Πλέον ο Απόλλων αρνείται να χάσει βαθμούς και αυτό φαίνεται σε κάθε φάση στον αγωνιστικό χώρο, αφού οι παίκτες του Τσόρνιγκερ, όποιοι κι αν είναι αυτοί, καταθέτουν ψυχή και καταφέρνουν να πάρουν αυτό που θέλουν. Γιατί ο Απόλλων καλείται σχεδόν σε κάθε ματς να παρουσιαστεί με διαφορετική ενδεκάδα, λόγω των πολλών και συχνών προβλημάτων τραυματισμού.

Είναι χαρακτηριστικό πως μπορεί ο Γερμανός τεχνικός να έχει φτιάξει ένα δυνατό «σκελετό», αλλά όσοι κληθούν να αντικαταστήσουν αυτούς που λείπουν τα καταφέρνουν στον απόλυτο βαθμό, δείχνοντας πως ο Απόλλων δεν στηρίζει τα όνειρά της σε πρόσωπα, αλλά στο σύνολο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ