aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Άρχισαν τα… όργανα για τον Πίττα

Απόλλων: Άρχισαν τα… όργανα για τον Πίττα

Κάποτε θα γινόταν και αυτό. Ποιο; Να αρχίσουν τα… όργανα (και) για τον Ιωάννη Πίττα! Η διοίκηση του Απόλλωνα γνώριζε εδώ και καιρό πως ο 24χρονος πλάγιος επιθετικός βρίσκεται στο μετεγγραφικό «μπλοκάκι» ομάδων του εξωτερικού και είναι πολύ πιθανό να σκάσει επίσημη προσφορά, παίρνοντας ως εκ τούτου τα μέτρα τους.

Στην Ελλάδα, λοιπόν, έσυραν πρώτοι τον χορό των σεναρίων, γράφοντας πως ο Παναθηναϊκός έχει… μαρκάρει το όνομα του διεθνούς παίκτη, με τον ερχομό του Ιβάν Γιοβάνοβιτς να ενισχύει τις πιθανότητες υλοποίησης της μετεγγραφής.

Εκείνο, όμως, που φαίνεται ότι δεν υπολόγισαν σωστά είναι πως οι 300.000-400.000 ευρώ μοιάζουν μικρό ποσό ώστε να συναινέσει η διοίκηση Νίκου Κίρζη. Προ λίγων μηνών, είχε διαρρεύσει πως οι απαιτήσεις των κυανόλευκων ξεπερνούν τις 700.000 ευρώ. Επομένως, προκύπτει μεγάλη διαφορά, εάν οι αναφορές στην Ελλάδα ανταποκρίνονται όντως στην πραγματικότητα.

Ο 24χρονος πλάγιος επιθετικός του Απόλλωνα, που πραγματοποίησε εξαιρετική χρονιά καταγράφοντας 34 συμμετοχές, 13 τέρματα και 4 ασίστ, αποτελεί σίγουρα από τα δυνατά χαρτιά του Απόλλωνα όσον αφορά πιθανή πώληση. Για την ώρα δεν έχει φτάσει επίσημη πρόταση από ομάδα του εξωτερικού.

Αν στην πορεία προκύψει ενδιαφέρον, τότε θα πρέπει η πρόταση αυτή να ικανοποιεί, όπως αναφέραμε, τους κυανόλευκους, αλλά και τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή. Θυμίζουμε πως ο Πίττας έχει συμβόλαιο με τον Απόλλωνα μέχρι τον Μάιο του 2023 και πρόκειται για ποδοσφαιριστή στον οποίο στηρίζει πάρα πολλά ο Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ στη νέα σεζόν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ