aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Μπάσκετ Κύπρου | Νέα απο το Μπάσκετ στη ΚύπροΑ' Κατηγορία Μπάσκετ ΚύπρουΑπόλλων: Αρχή με το δεξί, ευχή για ανάλογη συνέχεια!

Απόλλων: Αρχή με το δεξί, ευχή για ανάλογη συνέχεια!

TOY MAΡΙΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

Οι δυο… μέχρι τώρα πρεμιέρες για τον Απόλλωνα, ήταν σε παιχνίδια με τον ίδιο αντίπαλο! Την Ένωση Παραλιμνίου. Ήταν η ομάδα που είχε αντιμετωπίσει τον Οκτώβριο στο άνοιγμα της αυλαίας για τη φετινή κανονική περίοδο, ήταν η ομάδα που αντιμετώπισε και στο πρώτο παιχνίδι του 2017!

Τον Οκτώβρη, ο Απόλλωνας είχε χάσει με τα… χέρια κατεβασμένα στο παιχνίδι που έγινε στο Αυγόρου, ενώ την Πέμπτη “εκδικήθηκε” καθώς κέρδισε σε ένα παιχνίδι που κρίθηκε στις λεπτομέρειες!

Με προπονητή τον Λούκα Αντωνίου λοιπόν, η μοναδική φέτος ομάδα που εκπροσωπεί τη Λεμεσό στο καλαθοσφαιρικό πρωτάθλημα 1ης κατηγορίας, σημείωσε τη δεύτερη της νίκη και τρίτη συνολικά, στις δέκα μέχρι τώρα αγωνιστικές.

Η αλήθεια όμως είναι ότι πρέπει να πάμε πολύ πίσω το χρόνο, για να βρούμε πότε ξανά ο Απόλλωνας είχε να παρουσιάσει έναν τόσο αρνητικό απολογισμό στις δέκα πρώτες αγωνιστικές… Αυτό βέβαια δεν αλλάζει παρά τη νίκη πάνω στην Ένωση, που κάλλιστα θα μπορούσε να ήταν και (μια ακόμη) ήττα, αν δεν υπήρχε ψυχραιμία από τις βολές στα τελευταία δευτερόλεπτα.

Είναι όμως και οι βολές, μέρος (και μάλιστα, άκρως σημαντικό) ενός αγώνα καλαθόσφαιρας! Από εκεί και πέρα όμως, από τη στιγμή που το ποδαρικό για το 2017, ήταν καλό, στον Απόλλωνα δικαιούνται να ελπίζουν σε μιαν ανάλογη και ακόμη καλύτερη συνέχεια…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ