aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Αρχή αντεπίθεσης από σήμερα

Απόλλων: Αρχή αντεπίθεσης από σήμερα

Ο Απόλλων προέρχεται από δυο ήττες σερί (ΑΕΚ 1-4, Ομόνοια 1-0), αλλά από τις τάξεις του δεν λείπει η αισιοδοξία πως ο σημερινός αγώνας με την Πάφος FC στο Τσίρειο (19:00, Cytavision Sports 1) θα είναι νικηφόρος. Με στόχο παραλλήλως να ξεκινήσει ένα νικηφόρο σερί για τη λεμεσιανή ομάδα. Άλλωστε ο Τσόρνιγκερ είναι πεπεισμένος πως η βαθμολογική αντεπίθεση της ομάδας του θα αρχίσει σήμερα και θα τη φέρει στην κορυφή του βαθμολογικού πίινακα πολύ σύντομα.

Ο Γερμανός τεχνικός για σήμερα έχει στον νου του να κάνει αλλαγές, ειδικά στην επιθετική γραμμή, αφού θέλει να γίνει σαφώς πιο δημιουργική και ουσιαστική η ομάδα του. Βεβαίως, ίσως οι συνεχείς διαφοροποιήσεις να φέρνουν πρόβλημα σχετικά με την ομοιογένεια. Άλλωστε στον αγώνα με την Ομόνοια, και παρά τα αγωνιστικά προβλήματα που είχαν οι κυανόλευκοι, είχαν ίσως την καλύτερη τους απόδοση σε αγώνα συνολικά και το μόνο που έλειπε ήταν το γκολ.

Η τεχνική ηγεσία έχει ήδη χρησιμοποιήσει 23 παίκτες στην τρέχουσα περίοδο και κάποια στιγμή θα πρέπει να βρει έναν σταθερό κορμό στον οποίο θα στηριχτεί για να φτάσει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Στην επίθεση, για παράδειγμα, έχουν χρησιμοποιηθεί σχεδόν όλοι οι παίκτες, εκτός από τον Στορ, ο οποίος έχει χαθεί στα τελευταία παιχνίδια ακόμα και από την αποστολή της λεμεσιανής ομάδας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ